Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: uriah heep Songtekst: so tired

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: uriah heep - so tired ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so tired? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van uriah heep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van uriah heep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so tired .

Origineel

Well, I've been on the road. For a year or more. And I’ve done a lot of things. I never did before. Now I want everyone. To listen to my song. And you can tell me. When you've heard it. If you think I'm wrong. 'Cause I'm so tired. Of everybody staring at me. Yes, I'm so tired. And I'm so uninspired. Please help me. Well I've seen 'em rise. And I've seen 'em fall. And I use to think that. I was having a ball. But I was kiddin' myself. For a long long time. But now I got myself a spoon. And I'm feeling fine. But I'm so tired. Of everybody staring at me. Yes, I'm so tired. And I'm so uninspired. Won’t you please help me. Where can you go. Where can you go. When there is no one. To show a guiding light. What did you say. What did you say. Have you been thinking about me. Day and night. 'Cause I'm so tired. Of everybody staring at me. And I'm so, so tired. I'm so uninspired. Please help me. Won’t you please me .... .

 

Vertaling

Nou, ik ben onderweg geweest. Al een jaar of langer. En ik heb een heleboel dingen gedaan. Die ik vroeger nooit deed. Nu wil ik dat iedereen. Om naar mijn liedje te luisteren. En je kan het me vertellen. Als je het gehoord hebt. Als je denkt dat ik het mis heb. Want ik ben zo moe. Van iedereen die naar me staart. Ja, ik ben zo moe. En ik ben zo ongeïnspireerd. Help me alsjeblieft. Nou, ik heb ze zien stijgen. En ik heb ze zien vallen. En ik dacht altijd dat. Ik had een bal. Maar ik hield mezelf voor de gek. Voor een lange tijd. Maar nu heb ik een lepel. En ik voel me goed. Maar ik ben zo moe. Van iedereen die naar me staart. Ja, ik ben zo moe. En ik ben zo ongeïnspireerd. Wil je me alsjeblieft helpen. Waar kun je heen gaan. Waar kun je heen gaan. Als er niemand is. Om een leidend licht te laten zien. Wat zei je? Wat heb je gezegd. Heb je aan me gedacht. Dag en nacht. Want ik ben zo moe. Van iedereen die naar me staart. En ik ben zo, zo moe. Ik ben zo ongeïnspireerd. Help me alstublieft. Wil je me een plezier doen? .... .