Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Uriah Heep Songtekst: The Golden Palace

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Uriah Heep - The Golden Palace ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Golden Palace? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Uriah Heep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter U van Uriah Heep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Golden Palace .

Origineel

Locked behind the door Taken by force But I'm not guilty of the crime How can this be real What is aganst the law To say what's on your mind Then I see your face So warm as it comforts me And tells me I am not alone Pray for me tonight Give me the strength of love To help me cross the virgin snow I will run till daybreak My tears will fade away They'll never take me again No I'm never going back 'Cause when I get to the golden palace Everything will surely be so clear Can we give ourselves Like a mother to her child They took a part of me Whenever I think of it I shiver to the bone The scar is on my heart When will the crimes of Inhumanity be known I am only one voice I will not fade away So many are silent But I will never look back 'Cause when I get to the golden palace Everything will surely disappear The snow has gone at last I'm out of the shadows and into the sun And then I see you smile Angel of mercy The fight has jus begun I can hear them calling Across the frozen land The world will hear us You know it's never too late 'Cause when we get To the golden palace The memory will surely be so clear

 

Vertaling

Vergrendeld achter de deur Genomen door geweld Maar ik ben niet schuldig aan het misdrijf Hoe kan dit echt zijn Wat is aganst de wet Om te zeggen wat er op je geest Dan zie ik je gezicht Zo warm als het troost me En vertelt me ??dat ik niet alleen ben Bid voor mij vanavond Geef mij de kracht van de liefde Om me te helpen de maagdelijke sneeuw steken Ik zal lopen tot het ochtendgloren Mijn tranen zal verdwijnen Ze zal nooit meer neem me Nee, ik ben nooit terug Want als ik naar de gouden paleis Alles zal zeker zo duidelijk zijn Kunnen we onszelf geven Als een moeder voor haar kind Ze namen een deel van mij Wanneer ik denk aan het Ik huiver tot op het bot Het litteken op mijn hart Wanneer zal de misdaden van Onmenselijkheid bekend Ik ben slechts één stem Ik zal niet verdwijnen Zo veel zijn stil Maar ik zal nooit meer terug te kijken Want als ik naar de gouden paleis Alles zal zeker verdwijnen De sneeuw is verdwenen eindelijk Ik ben uit de schaduw en in de zon En dan zie ik je glimlach Engel van barmhartigheid De strijd heeft jus begonnen Ik hoor ze roepen Over de bevroren grond De wereld zal ons horen Je weet dat het nooit te laat 'Want als we Om de Golden Palace Het geheugen zal zeker zo duidelijk zijn