Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Uriah Heep Songtekst: Trial Of Diamonds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Uriah Heep - Trial Of Diamonds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Trial Of Diamonds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Uriah Heep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter U van Uriah Heep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Trial Of Diamonds .

Origineel

I had a dream at daybreak The whole of time stood still And in my crystal vision I saw a shadow on a hill And then she started walking In to the bright blue sky I tried to follow closely And I knew the reason why Then the dream it turned so slowly Like a dream within a dream She appeared to me so ghostly As she kissed me with a smile And then I saw her falling In to the strangest town Our distance never changing As the walls are crashing down Then the dream it moved so slowly Like a dream within a dream Then she turned to me so ghostly And she kissed me with a smile Like a secret that the heart makes Must be careful what I wish for Could this dream, last forever Until the end of time? With a vision of ecstasy Need the strength so, I can hold on Don’t want to die before I wake up I had a dream at daybreak You came and touched my soul The deepest sense of wonder Is knowing how to lose control We left the ground together So easy for us to fly Leaving a trail of diamonds That were seen for miles and miles So the dream that moved so slowly Was a dream within a dream Then she turned to me so holy And she kissed me with a smile

 

Vertaling

Ik had een droom bij zonsopgang De hele tijd bleef stilstaan En in mijn kristalvisie Ik zag een schaduw op een heuvel En toen begon ze te lopen In naar de heldere blauwe lucht Ik probeerde het nauwkeurig te volgen En ik kende de reden waarom Toen begon de droom zo langzaam te draaien Als een droom in een droom Ze leek me zo spookachtig Terwijl ze me kuste met een glimlach En toen zag ik haar vallen Naar de vreemdste stad Onze afstand verandert nooit Terwijl de muren instorten Toen begon de droom zo langzaam te bewegen Als een droom in een droom Toen draaide ze zich zo spookachtig naar me toe En ze kuste me met een glimlach Als een geheim dat het hart maakt Moet voorzichtig zijn met wat ik wens Zou deze droom voor altijd kunnen duren? Tot het einde der tijden? Met een visie van extase Heb de kracht nodig, ik kan het vasthouden Ik wil niet dood voordat ik wakker word Ik had een droom bij zonsopgang Je kwam en raakte mijn ziel Het diepste gevoel van verwondering Is weten hoe de controle te verliezen We zijn samen van de grond gegaan Zo gemakkelijk om te vliegen Een spoor van diamanten achterlaten Dat waren mijlenver zien Dus de droom die zo langzaam bewoog Was een droom binnen een droom Toen wendde ze zich tot mij, zo heilig En ze kuste me met een glimlach