Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: uriah heep Songtekst: walking in your shadow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: uriah heep - walking in your shadow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walking in your shadow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van uriah heep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van uriah heep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walking in your shadow .

Origineel

I'm walking in your shadow. Ever since you went away. And the clock on the wall. Really hasn't very much to say. Oh, you left me bleeding. And left me needing you. In so very many ways. I was trying to attract your mind. But I'm the lonely one. 'Cause I've had to leave it all behind. Lied and deceiving. Why should I be grieving you. Ride on a golden wave. Set sail for the sun. Make every cloud your slave. Don't be alone. When I get back from my trip. Of the ocean wide. Still walking in your shadow. And still looking for somewhere to hide. If I am worse off. It's all because of you. It's all because of you. .

 

Vertaling

Ik loop in jouw schaduw. Sinds je weg bent. En de klok aan de muur. Heeft echt niet veel te zeggen. Oh, je liet me bloedend achter. En liet me jou nodig hebben. Op zoveel manieren. Ik probeerde je geest aan te trekken. Maar ik ben de eenzame. Want ik heb het allemaal achter me moeten laten. Liegen en bedriegen. Waarom zou ik om jou rouwen. Rijd op een gouden golf. Vaar naar de zon. Maak van elke wolk je slaaf. Wees niet alleen. Als ik terug kom van mijn reis. Van de wijde oceaan. Nog steeds lopend in jouw schaduw. En nog steeds op zoek naar een plek om me te verstoppen. Als ik er slechter aan toe ben. Het komt allemaal door jou. Het komt allemaal door jou. .