Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: uriah heep Songtekst: whad'ya say

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: uriah heep - whad'ya say ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whad'ya say? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van uriah heep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van uriah heep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whad'ya say .

Origineel

Whad'ya say .... Lady you're tyin' me down. Turning my heart to stone. And I can't help feeling. I'd be better off. Back out in the streets alone. Baby you're hurtin' me. Deserting me again. I looked for your loyalty. And found a fickle friend. We could try to get back. On the right track baby. Or leave it, just throw it away. We could pick it up, pack it up. Make up or break up. Let's try it again. Faced with this situation. There's two things we can do. A lot of it is up to us. But most of it's down to you. You know we. Shouldn't play with love. It's a dangerous thing to do. So let's not get agony. And ecstasy confused. .

 

Vertaling

Whad'ya say .... Lady you're tyin' me down. Verandert mijn hart in steen. En ik kan het niet helpen te voelen. dat ik beter af zou zijn. Terug in de straten alleen. Schatje je doet me pijn. Je laat me weer in de steek. Ik zocht naar je loyaliteit. En vond een wispelturige vriend. We kunnen proberen om terug te gaan. Op het juiste spoor baby. Of het achterlaten, het gewoon weggooien. We kunnen het oppakken, inpakken. Het goed maken of uit elkaar gaan. Laten we het opnieuw proberen. Geconfronteerd met deze situatie. Er zijn twee dingen die we kunnen doen. Veel ervan ligt aan ons. Maar het meeste ligt aan jou. Je weet dat we... Niet moeten spelen met liefde. Het is een gevaarlijk iets om te doen. Dus laten we geen kwelling. En extase verwarren. .