Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: uriah heep Songtekst: why did you go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: uriah heep - why did you go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why did you go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van uriah heep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van uriah heep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why did you go .

Origineel

I woke up today. With my head in daze. ‘Cause my love had gone. With nothing to do. Just to dream about you. And how we went wrong. But oh, why did you go. I loved you so, didn't you know. I walk into town. With my head hangin' down. Tryin' to hide my pain. The people I meet. As I float down the street. Tell me try again. When I remember how good it was. It makes me cry. 'Cause my life's been. Turned upside down. All I want is someone. But how do you say. Please will you stay. Please will you stay. I’ll settle down to a life. Of a clown to remain alive. I’ll work till I bleed. And if I can succeed. Maybe I'll survive. .

 

Vertaling

Ik werd wakker vandaag. Met mijn hoofd in een roes. ‘Omdat mijn liefde weg was. Met niets te doen. Alleen maar te dromen over jou. En hoe we verkeerd gingen. Maar oh, waarom ben je gegaan. Ik hield zo van je, wist je dat niet. Ik loop de stad in. Met mijn hoofd hangend naar beneden. Proberend mijn pijn te verbergen. De mensen die ik ontmoet. Als ik door de straat zweef. Zeggen me het nog eens te proberen. Als ik me herinner hoe goed het was. Het maakt me aan het huilen. Want mijn leven is. Op zijn kop gezet. Alles wat ik wil is iemand. Maar hoe zeg je dat. Wil je alsjeblieft blijven. Wil je alsjeblieft blijven. Ik zal me neerleggen bij een leven. Van een clown om in leven te blijven. Ik zal werken tot ik bloed. En als ik kan slagen. Misschien overleef ik het wel. .