Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Us The Duo Songtekst: Together

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Us The Duo - Together ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Together? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Us The Duo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter U van Us The Duo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Together .

Origineel

Us The Duo Lyrics "Together" Oh, mmm Oh, mmm When I felt down You picked me up And when I needed it the most You showed me love When I was lost Couldn't find my way You always found me You knew just what to say When my troubles get the best of me I think about the words that you said to me And you said No matter what you're going through I'll be right next to you There's nothing that we can't do together If you ever need a hand to hold Reach out and I'll grab yours There's nothing that we can't do together Oh, mmm Oh, mmm When I was down You'd make me laugh You never judged me For what was in my past When I was scared You would calm me down You stood beside me When no one was around When my troubles get the best of me I think about the words that you said to me, oh No matter what you're going through I'll be right next to you There's nothing that we can't do together If you ever need a hand to hold Reach out and I'll grab yours There's nothing that we can't do together There's nothing that we can't do together You've been with me through the good times You stuck with me through the bad Friends, they come and go But you're the best The best I ever had And all the words you said still echo in my head And you said No matter what you're going through I'll be right next to you There's nothing that we can't do together (oh oh oh) If you ever need a hand to hold Reach out and I'll grab yours There's nothing that we can't do together No matter what you're going through I'll be right next to you There's nothing that we can't do together (oh oh oh) If you ever need a hand to hold Reach out and I'll grab yours There's nothing that we can't do together There's nothing that we can't do together There's nothing that we can't do together

 

Vertaling

Us The Duo Lyrics "Samen" Oh, mmm Oh, mmm Toen ik beneden voelde Je hebt me opgepikt En wanneer ik het het meest nodig had Je hebt me liefde laten zien Toen ik verloren was Ik kon mijn weg niet vinden Je hebt me altijd gevonden Je wist precies wat je moest zeggen Wanneer mijn problemen het beste van mij krijgen Ik denk aan de woorden die je tegen me zei En jij zei Het maakt niet uit wat je doormaakt Ik ben vlak naast je Er is niets dat we niet samen kunnen doen Als je ooit een hand nodig hebt om vast te houden Reik uit en ik pak de jouwe Er is niets dat we niet samen kunnen doen Oh, mmm Oh, mmm Toen ik beneden was Je zou me aan het lachen maken Je hebt me nooit veroordeeld Voor wat in mijn verleden was Toen ik bang was Je zou me kalmeren Je stond naast me Toen er niemand was Wanneer mijn problemen het beste van mij krijgen Ik denk aan de woorden die je tegen me zei, oh Het maakt niet uit wat je doormaakt Ik ben vlak naast je Er is niets dat we niet samen kunnen doen Als je ooit een hand nodig hebt om vast te houden Reik uit en ik pak de jouwe Er is niets dat we niet samen kunnen doen Er is niets dat we niet samen kunnen doen Je bent met mij geweest in de goede tijden Je hebt me door het slechte heen geplakt Vrienden, ze komen en gaan Maar jij bent de beste Beste wat ik ooit heb gehad En alle woorden die je zei klinken nog steeds in mijn hoofd En jij zei Het maakt niet uit wat je doormaakt Ik ben vlak naast je Er is niets dat we samen niet kunnen doen (oh oh oh oh) Als je ooit een hand nodig hebt om vast te houden Reik uit en ik pak de jouwe Er is niets dat we niet samen kunnen doen Het maakt niet uit wat je doormaakt Ik ben vlak naast je Er is niets dat we samen niet kunnen doen (oh oh oh oh) Als je ooit een hand nodig hebt om vast te houden Reik uit en ik pak de jouwe Er is niets dat we niet samen kunnen doen Er is niets dat we niet samen kunnen doen Er is niets dat we niet samen kunnen doen