Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Us5 Songtekst: I Can't Sleep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Us5 - I Can't Sleep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Can't Sleep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Us5! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter U van Us5 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Can't Sleep .

Origineel

You don't like my style I feel I'm not your type My life turns around, I'm thinking of you everyday They keep telling me, don't go wastin' time on this sweet fantasy But it's not comin' trough, 'Cause all ever wanted was you Late at night when I'm walkin' alone, I got the feelin' that you don't even know 'Bout the thoughts that are hidin' inside It's time for you to get in my life (2x) I can't sleep late at night I can't eat, I just cry I need you, in my life So tell me where you're sleepin' tonight [I can't sleep] You keep playin' me Like I'm some kind of creep I wish you would see I'm more than just an average guy I must be a fool, Because I keep on running chasin' right after you Tell me what to do To get a chance to be next to you Late at night when I'm walkin' alone, I got the feelin' that you don't even know 'Bout the thoughts that are hidin' inside It's time for you to get in my life (2x) I can't sleep late at night I can't eat, I just cry I need you, in my life So tell me where you're sleepin' tonight [I can't sleep]

 

Vertaling

U houdt niet van mijn stijl Ik voel dat ik ben niet uw type Mijn leven draait zich om, ik denk aan je elke dag Ze blijven me te vertellen, ga niet Wastin 'tijd op deze sweet fantasy Maar het is niet Comin 'trog, 'Want alles wat ooit wilde was jij Laat in de nacht toen ik ben Walkin Alone ', Ik kreeg het gevoel 'dat je niet eens weet 'Bout de gedachten die zijn hidin' binnen Het is tijd voor u in mijn leven te krijgen (2x) Ik kan niet te laat slapen 's nachts Ik kan niet eten, ik huil Ik heb je nodig in mijn leven Dus vertel me waar je slapen 'vanavond [Ik kan niet slapen] Je blijft playin 'me Alsof ik een soort van kruip Ik zou willen dat je te zien Ik ben meer dan gewoon een gemiddelde man Ik moet een dwaas zijn, Omdat ik blijven draaien Chasin 'vlak nadat je Vertel me wat ik moet doen Om een ??kans naast je te krijgen Laat in de nacht toen ik ben Walkin Alone ', Ik kreeg het gevoel 'dat je niet eens weet 'Bout de gedachten die zijn hidin' binnen Het is tijd voor u in mijn leven te krijgen (2x) Ik kan niet te laat slapen 's nachts Ik kan niet eten, ik huil Ik heb je nodig in mijn leven Dus vertel me waar je slapen 'vanavond [Ik kan niet slapen]