Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: usher Songtekst: believe me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: usher - believe me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van believe me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van usher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van usher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals believe me .

Origineel

Nobody has ever loved me like you do. That's just something I'm not used to. So I always push you away. Even though I know I want you to stay with me. I know I was the one who made you love me. I know just when you was beginning to trust me. I do it all again (do it all again). Hit her up again (her her up again). And you don't deserve it. She ain't even worth it. But I still do it anyway. And it breaks my heart (my heart). To know I break your heart (your heart). Believe me. I tried to apologize. But I heard you one too many times (baby). I had no reason why. I just continued to make it right. I know I was the one who made you love me. I know just when you was beginning to trust me. I do it all again (do it all again). Hit her up again (her her up again). And you don't deserve it. She ain't even worth it. But I still do it anyway. And it breaks my heart (my heart). To know I break your heart (your heart). Believe me. I know. I hurt you so many times. I tried to change it. But I can't in this point of my life. And I don't want to lie to you. But I always lie to you. I don't want to lie to you. But I always lie to you. Sometimes it happens that way. It happens that way. Girl I hate that it happens that way. But it happens that way. Ohh. I do it all again (do it all again). Hit her up again (her her up again). And you don't deserve it. She ain't even worth it. But I still do it anyway. And it breaks my heart (my heart). To know I break your heart (your heart). Believe me

 

Vertaling

Niemand heeft ooit van me gehouden zoals jij doet. Dat is gewoon iets wat ik niet gewend ben. Dus duw ik je altijd weg. Ook al weet ik dat ik wil dat je bij me blijft. Ik weet dat ik degene was die ervoor zorgde dat je van me hield. Ik weet precies wanneer je me begon te vertrouwen. I do it all again (doe het allemaal weer). Hit her up again (haar haar weer). En je verdient het niet. Ze is het niet eens waard. Maar ik doe het toch. En het breekt mijn hart (my heart). Om te weten dat ik je hart breek (jouw hart). Geloof me. Ik heb geprobeerd me te verontschuldigen. Maar ik heb je één keer te vaak gehoord (baby). Ik had geen reden waarom. Ik ging gewoon door om het goed te maken. Ik weet dat ik degene was die ervoor zorgde dat je van me hield. Ik weet precies wanneer je me begon te vertrouwen. I do it all again (doe het allemaal weer). Hit her up again (haar haar weer). En je verdient het niet. Ze is het niet eens waard. Maar ik doe het toch. En het breekt mijn hart (my heart). Om te weten dat ik je hart breek (jouw hart). Geloof me. Ik weet het. Ik heb je zo vaak pijn gedaan. Ik heb geprobeerd het te veranderen. Maar dat kan ik niet op dit punt in mijn leven. En ik wil niet tegen je liegen. Maar ik lieg altijd tegen je. Ik wil niet tegen je liegen. Maar ik lieg altijd tegen je. Soms gebeurt het op die manier. Het gebeurt op die manier. Meisje, ik haat het dat het op die manier gebeurt. Maar het gebeurt op die manier. Ohh. Ik doe het allemaal opnieuw (doe het allemaal opnieuw). Hit her up again (haar haar weer). En je verdient het niet. Ze is het niet eens waard. Maar ik doe het toch. En het breekt mijn hart (my heart). Om te weten dat ik je hart breek (jouw hart). Geloof me.