Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: usher Songtekst: the realest one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: usher - the realest one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the realest one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van usher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van usher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the realest one .

Origineel

Had four girlfriends, three years of lies. Even with all that I kept that two on the side. Wanna search to find the one to be my everything. Believe me, it ain't easy. But i'm determined that she's out there (where). Somewhere i just gotta get up and meet her. Overlooking the fact that i mgiht be right here with her. She the one to check me, never disrespect me. When sh*t gets hectic she'll protect me. Model f*ck with her and say she bad. Not knowing she the realest that i ever had. She's the realest girl i've ever been with (oh oh oh). The one you wanna show your life to (show your life to). The only one that understands and make you a better man. Yeah i got a real one, hey i got a real one. She's the realest girl i've ever been with. Now that i got her i ain't tryna go back. I done had a lot of women in my life and for the first time. She's the realest girl i've ever been with (whoa oh oh oh oh). Now usually the girl i'm talking bout is the worst treated. But first needed to help me get through my problems. She's heard it all, seen them come and go. Even though i hurt her time and time again. She's still right there to help me solve them. Telling me i deserve so much better then what i'm dealing with. Showing me they ain't there for me and she ain't feeling it. Telling me that it's your life do what you gotta do. But i bet you'll come right back. And what's crazy i did exactly what she said and came right back. What about your family they tryna stop me. They told me think about your image. Ay i wish they could see that. She's the realest girl i've ever been with (oh oh oh). The one you wanna show your life to (everything). The only one that understands and make you a better man. Yeah i got a real one, hey i got a real one. She's the realest girl i've ever been with. Now that i got her i ain't tryna go back. I done had a lot of women in my life and for the first time. Listen, there's only so many ways to know that. You're heading in the right direction. You gotta find your way. Make sure you feel it in your heart. And even then you may not know for sure (for sure). If she'll be the one to keep you happy. You got too many moves, too much to learn. You got so much to lose. When you know you got a real one. She's the realest girl i've ever been with. The one you wanna show your life to (show your life to). The only one that understands and make you a better man. Yeah i got a real one, hey i got a real one. She's the realest girl i've ever been with. Now that i got her i ain't tryna go back. See i done had a lot of women in my life and for the first time. She's the realest girl i've ever been with. She's the realest girl i've ever been with. The one you wanna show your life to (show your life to). The only one that understands and make you a better man. Yeah i got a real one, hey i got a real one. She's the realest girl i've ever been with. Now that i got her i ain't tryna go back. See i done had a lot of women in my life and for the first time. She's the realest girl i've ever been withwith.. . by : Alline Branco.

 

Vertaling

Had vier vriendinnen, drie jaar van leugens. Zelfs met dat alles hield ik die twee aan de kant. Ik wil op zoek naar degene die mijn alles zal zijn. Geloof me, het is niet makkelijk. Maar ik ben vastbesloten dat ze daar ergens is. Ergens moet ik gewoon opstaan en haar ontmoeten. Het feit over het hoofd ziende dat ik hier bij haar zou kunnen zijn. Zij is degene die me controleert, en me altijd respecteert. Als het hectisch wordt, zal ze me beschermen. Model rotzooien met haar en zeggen dat ze slecht is. Niet wetende dat zij de echtste is die ik ooit heb gehad. Ze is het echtste meisje waar ik ooit mee ben geweest. Degene aan wie je je leven wilt laten zien. De enige die je begrijpt en een betere man van je maakt. Yeah I got a real one, hey I got a real one. Ze is het echtste meisje waar ik ooit mee ben geweest. Nu dat ik haar heb probeer ik niet meer terug te gaan. Ik heb veel vrouwen gehad in mijn leven en voor de eerste keer. Zij is het echtste meisje waar ik ooit mee ben geweest (whoa oh oh oh). Nu meestal is het meisje waar ik het over heb het slechtst behandeld. Maar ze had het eerst nodig om me door mijn problemen heen te helpen. Ze heeft het allemaal gehoord, zag ze komen en gaan. Ook al heb ik haar keer op keer pijn gedaan. Ze is er nog steeds om me te helpen ze op te lossen. Vertelt me dat ik zoveel beter verdien dan waar ik mee te maken heb. Me laten zien dat ze er niet voor me zijn en dat zij het niet voelt. Me vertellen dat het jouw leven is, doe wat je moet doen. Maar ik wed dat je direct terugkomt. En wat gek is, ik deed precies wat ze zei en kwam meteen terug. Hoe zit het met je familie? Ze proberen me te stoppen. Ze zeiden dat ik aan je imago moest denken. Ik wou dat ze dat konden zien. Zij is het echtste meisje waar ik ooit mee ben geweest. Degene aan wie je je leven wilt laten zien. De enige die je begrijpt en een betere man van je maakt. Yeah I got a real one, hey I got a real one. Ze is het echtste meisje waar ik ooit mee ben geweest. Nu dat ik haar heb probeer ik niet meer terug te gaan. Ik heb veel vrouwen gehad in mijn leven en voor de eerste keer. Luister, er zijn maar zoveel manieren om dat te weten. Je gaat de goede kant op. Je moet je weg vinden. Zorg ervoor dat je het in je hart voelt. En zelfs dan weet je het misschien niet zeker. Of zij degene zal zijn die je gelukkig zal houden. Je hebt te veel bewegingen, te veel te leren. Je hebt zo veel te verliezen. Als je weet dat je een echte hebt. Zij is het echtste meisje waar ik ooit mee ben geweest. Degene aan wie je je leven wilt laten zien. De enige die je begrijpt en een betere man van je maakt. Ja, ik heb een echte, hé, ik heb een echte. Ze is het echtste meisje waar ik ooit mee ben geweest. Nu dat ik haar heb probeer ik niet meer terug te gaan. Ik heb veel vrouwen gehad in mijn leven en voor de eerste keer. Zij is de echtste vrouw waar ik ooit mee ben geweest. Zij is het echtste meisje waar ik ooit mee ben geweest. Degene aan wie je je leven wilt laten zien. De enige die je begrijpt en een betere man van je maakt. Ja, ik heb een echte, hé, ik heb een echte. Ze is het echtste meisje waar ik ooit mee ben geweest. Nu dat ik haar heb probeer ik niet meer terug te gaan. Ik heb veel vrouwen gehad in mijn leven en voor de eerste keer. Zij is het echtste meisje waar ik ooit mee ben geweest... door: Alline Branco.