Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: usher Songtekst: yeah! (feat. lil jon, ludacris)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: usher - yeah! (feat. lil jon, ludacris) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yeah! (feat. lil jon, ludacris)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van usher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van usher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yeah! (feat. lil jon, ludacris) .

Origineel

[Usher:]. Peace up!. A Town Down!. [Lil' Jon:]. Yeah, Ok! Lil' Jon!. [Usher:]. Yeah, Yeah Yeah, Yeah yeah, Yeaah. Yeah, Yeah yeah, Yeah yeah, Yeaah. [Usher (Verse 1):]. Up in the club with my homies,. Trying to get a lil V-I, keep it down on the low key,. 'Cause you know how it feels. I saw Shorty she was checkin up on me,. From the game she was spittin' in my ear. You would think that she knew me.. So we decided to chill. Conversation got heavy,. She had me feeling like she's ready to blow. (Watch Out!, Watch Out!). She's saying "come get me, come get me". So I got up and followed her to the floor,. She said "baby, let's go". When I told her I said. [Usher (Chorus):]. Yeah (yeah) Shorty got down, saying "come and get me". Yeah (yeah) I got so caught up I forgot she told me. Yeah (yeah) Her and my girl used to be the best of homies. Yeah (yeah). Next thing I knew she was all up on me screaming. Yeah, Yeah yeah, Yeah yeah, Yeaah. Yeah, Yeah yeah, Yeah yeah, Yeaah. [Usher (Verse 2):]. So she's all up in my head now,. Got me thinking that it might good idea to take her with me,. 'Cause she's ready to leave (ready to leave) (let's go). But I gotta keep it real now,. 'Cause on a one to ten, she's a certified twenty,. But that just ain't me. Hey!. Because I don't know. if I take that chance just where it's gonna lead,. But what I do know is the way she dance,. makes Shorty alright with me. The way she gettin' low!. I'm like, yeah, just work that out for me. She asked for one more dance. And I'm like, yeah,. How the hell am I supposed to leave?. And I said. [Chorus]. Yeah (yeah) Shorty got down, saying "come and get me". Yeah (yeah) I got so caught up I forgot she told me. Yeah (yeah) Her and my girl used to be the best of homies. Yeah (yeah). Next thing I knew she was all up on me screaming. Yeah, Yeah yeah, Yeah yeah, Yeaah. Yeah, Yeah yeah, Yeah yeah, Yeaah. [Lil' Jon:]. Luda!. [Ludacris (Verse 3):]. Watch out!. My outfit's ridiculous,. In the club lookin' so conspicuous.. And Rowl!. These women all on the prowl,. If you hold the head steady I'm a milk the cow.. Forget about the game I'm a spit the truth,. I won't stop till I get 'em in they birthday suits.. So gimmie the rhythm and it'll be off with their clothes,. then bend over to the front and touch your toes.. I left the Jag and I took the Rolls,. If they ain't cutting then I put 'em on foot patrol.. How you like me now,. When my pinky's valued over three hundred thousand,. Let's drank you the one to please,. Ludacris fill cups like double d's.. Me and Ush once more and we leave 'em dead,. We want a lady in the street, but a freak in the bed to say. [Chorus]. Yeah (yeah) Shorty got down, saying "come and get me". Yeah (yeah) I got so caught up I forgot she told me. Yeah (yeah) Her and my girl used to be the best of homies. Yeah (yeah). Next thing I knew she was all up on me screaming. Yeah, Yeah yeah, Yeah yeah, Yeaah. Yeah, Yeah yeah, Yeah yeah, Yeaah. [Ludacris (Bridge):]. Take that and rewind it back,. Lil' Jon got the beat to make you booty go (clap). Take that and rewind it back,. Usher got the voice to make you booty go (clap). Take that and rewind it back,. Ludacris got the flow to make you booty go (clap). Take that and rewind it back,. Lil' Jon got the beat to make you booty go (clap)

 

Vertaling

[Usher:]. Peace up!. A Town Down!. [Lil' Jon:]. Yeah, Ok! Lil' Jon! [Usher:]. Yeah, Yeah, Yeah yeah, Yeaah. Yeah, yeah yeah, yeah yeah, Yeaah. [Usher (Verse 1):]. Up in the club with my homies,. Proberen om een kleine V-I te krijgen, Hou het rustig,. Want je weet hoe het voelt. Ik zag Shorty ze was me aan het controleren... Van de wedstrijd spuugde ze in mijn oor. Je zou denken dat ze me kende... Dus besloten we te chillen. De conversatie werd heftig. Ze gaf me het gevoel dat ze klaar was om te ontploffen. (Kijk uit!, Kijk uit!). Ze zei "kom me halen, kom me halen". Dus ik stond op en volgde haar naar de vloer. Ze zei "schatje, laten we gaan". Toen ik het haar vertelde zei ik. [Usher (Chorus):]. Yeah (yeah) Shorty ging liggen, en zei "kom me maar halen". Ja, ik werd zo meegesleept dat ik vergat dat ze het me verteld had. Ja, zij en mijn meisje waren de beste maatjes. Yeah (yeah). Voor ik het wist zat ze op me te schreeuwen. Yeah, yeah yeah, yeah yeah, Yeaah. Yeah, yeah yeah, yeah yeah, Yeaah. [Usher (Verse 2):]. Dus ze zit helemaal in mijn hoofd nu,. Ik denk dat het misschien een goed idee is om haar met me mee te nemen,. 'Cause she's ready to leave (ready to leave) (let's go). Maar ik moet het nu echt houden... Want op een schaal van één tot tien, is ze een gediplomeerde twintig... Maar dat ben ik gewoon niet. Hé. Omdat ik niet weet, als ik die kans neem, waar het toe zal leiden... Maar wat ik wel weet is dat de manier waarop ze danst, Shorty goed bij me doet passen. De manier waarop ze laag gaat! Ik heb zoiets van, ja, werk dat maar eens voor me uit. Ze vroeg om nog één dans. En ik heb zoiets van, ja... Hoe moet ik in godsnaam weggaan? En ik zei. [refrein]. Ja (ja) Shorty kwam naar beneden, en zei "kom me maar halen". Ja (ja) Ik werd zo meegesleept dat ik vergat dat ze het me vertelde. Ja, zij en mijn meisje waren de beste maatjes. Yeah (yeah). Voor ik het wist zat ze op me te schreeuwen. Yeah, Yeah yeah, Yeah yeah, Yeaah. Yeah, Yeah yeah, Yeah yeah, Yeaah. [Lil' Jon:]. Luda!. [Ludacris (Verse 3):]. Kijk uit! Mijn outfit is belachelijk... In de club zie ik er zo opvallend uit... En Rowl!. Deze vrouwen zijn allemaal op jacht... Als je je hoofd stil houdt, melk ik de koe... Vergeet het spel, ik spuug de waarheid... Ik stop niet tot ik ze in hun verjaardagspak heb... Dus geef het ritme en het is uit met hun kleren, buig dan voorover en raak je tenen aan... Ik liet de Jag achter en nam de Rolls... Als ze niet doorrijden, zet ik ze op voetpatrouille... Wat vind je nu van me? Als mijn pink meer dan driehonderdduizend waard is... Laten we drinken dat jij degene bent die behaagt... Ludacris vult bekers als dubbele d's... Ik en Ush nog een keer en we laten ze dood achter... We willen een dame in de straat, maar een freak in het bed om te zeggen. [Chorus]. Yeah (yeah) Shorty got down, saying "come and get me". Yeah (yeah) I got so caught up I forgot she told me. Ja, zij en mijn meisje waren de beste maatjes. Yeah (yeah). Voor ik het wist zat ze op me te schreeuwen. Yeah, Yeah yeah, Yeah yeah, Yeaah. Yeah, Yeah yeah, Yeah yeah, Yeaah. [Ludacris (Brug):]. Neem dat en spoel het terug. Lil' Jon heeft de beat om je booty te laten gaan (clap). Neem dat en spoel het terug... Usher heeft de stem om je booty te laten gaan (applaus). Neem dat en spoel het terug... Ludacris heeft de flow om je booty te laten gaan (applaus). Take that and rewind it back,. Lil' Jon heeft de beat om je booty te laten gaan (applaus)