Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: utopia Songtekst: more light

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: utopia - more light ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van more light? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van utopia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van utopia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals more light .

Origineel

I think the last time I was warm was in my mother Now I'm listening in the darkness but there's nothing on the wire I'm locked inside the refrigerator So while I sit and shiver I rub the sticks together And if it takes forever I will find my way back to the fire Heat is not enough More light Love is strong enough More light Fa More light Everybody must be touched I think that we don't need another great communicator And there's a million extended mixers we are ready to retire We all face obsolescence sooner or later So while we sit and shiver We rub the sticks together And if it takes forever we will find our way back to the fire

 

Vertaling

Ik denk dat de laatste keer dat ik warm was, in mijn moeder was. Nu luister ik in de duisternis maar er is niets op de draad Ik zit opgesloten in de koelkast Dus terwijl ik zit te rillen wrijf ik de stokjes tegen elkaar En als het eeuwig duurt vind ik mijn weg terug naar het vuur Warmte is niet genoeg Meer licht Liefde is sterk genoeg Meer licht Fa Meer licht Iedereen moet geraakt worden Ik denk dat we niet nog een grote communicator nodig hebben En er zijn een miljoen uitgebreide mixers die we met pensioen willen sturen Vroeg of laat zijn we allemaal verouderd Dus terwijl we zitten te bibberen Wrijven we de stokjes tegen elkaar En als het eeuwig duurt vinden we onze weg terug naar het vuur