Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ventino Songtekst: Qué hubiera sido

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: V ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Qué hubiera sido? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ventino! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter V van Ventino en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Qué hubiera sido .

Origineel

Hoy te ví, y no te pude hablar; Sabemos que ya no es igual. Hoy, tal vez, tú puedas entender Nunca escogimos el final. Fue el tiempo Quien dijo, Quizás; Y no es cierto Que yo te dejé de amar. Estribillo: ¿Qué hubiera sido Si tú nunca te hubieras ido? ¿Qué hubiera sido Si el tiempo fuera nuestro amigo? Si hubiéramos dejado todo a un lado... Si hubiéramos insistido... ¿Qué hubiera sido Si no te hubieras despedido? Hoy te ví, no supe qué decir; Ya no sé disimular. Hoy, tal vez, yo tenga que entender Que nunca te podré olvidar Fue el tiempo Quien dijo, Quizás; Y no es cierto Que yo te dejé de amar Estribillo (×2) Hoy te ví, y no te pude hablar; Sabemos que ya no es igual. 

 

Vertaling

Vandaag zag ik je en ik kon niet met je praten; We weten dat het niet meer hetzelfde is. Vandaag kunt u het misschien begrijpen We hebben nooit het einde gekozen. Het was tijd Wie zei: misschien; En dat is niet waar Dat ik niet meer van je hield. Refrein: Wat zou zijn geweest Als je nooit was weggegaan? Wat zou zijn geweest Als tijd onze vriend was? Als we alles opzij hadden gezet ... Als we erop hadden gestaan ??... Wat zou zijn geweest Als je geen afscheid had genomen? Vandaag zag ik je, ik wist niet wat ik moest zeggen; Ik weet niet meer hoe ik me moet verstoppen. Misschien moet ik het vandaag begrijpen Dat ik je nooit kan vergeten. Het was tijd Wie zei: misschien; En dat is niet waar Dat ik ophield met van je te houden Koor (× 2) Vandaag zag ik je en ik kon niet met je praten; We weten dat het niet meer hetzelfde is.