Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Victor Jara ( Víctor Lidio Jara Martínez) Songtekst: El derecho de vivir en paz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: V ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van El derecho de vivir en paz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Victor Jara ( Víctor Lidio Jara Martínez)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter V van Victor Jara ( Víctor Lidio Jara Martínez) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals El derecho de vivir en paz .

Origineel

El derecho de vivir poeta Ho Chi Minh, que golpea de Vietnam a toda la humanidad. Ningún cañón borrará el surco de tu arrozal. El derecho de vivir en paz. Indochina es el lugar mas allá del ancho mar, donde revientan la flor con genocidio y napalm. La luna es una explosión que funde todo el clamor. El derecho de vivir en paz. Tío Ho, nuestra canción es fuego de puro amor, es palomo palomar olivo de olivar. Es el canto universal cadena que hará triunfar, el derecho de vivir en paz. 

 

Vertaling

Het recht om te leven Ho Chi Minh-dichter, slaan uit Vietnam voor de hele mensheid. Geen enkel kanon zal wissen de voor van uw rijstveld. Het recht om in vrede te leven. Indochina is de plek voorbij de wijde zee, waar de bloem barstte met genocide en napalm. De maan is een explosie dat smelt alle drukte weg. Het recht om in vrede te leven. Oom Ho, ons lied het is vuur van pure liefde, is duif duiventil olijfgaard. Het is het universele lied ketting die je zal laten slagen, Het recht om in vrede te leven.