Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: v three Songtekst: close to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: v three - close to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van close to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van v three! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van v three en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals close to you .

Origineel

I gotta tell you Father, so much going on So many getting side tracked, caught up doing none Then they wanna run to You when things get out of hand Me, I'm gonna follow You and get as close to You as I can Some people doubt you, I don't care what they say I can't live without You, need You in my life in every way Getting close to You is what matters to me They can do as they wish but I know where I'll be I just wanna be close to You I just wanna be close to You Now Lord, I know You love me, gave Your life to tell me so And now what I feel about You, I want the whole world to know This they never understand but that's alright with me All I really need is You, close to You is where I got to be Some people doubt you, I don't care what they say I can't live without You, need You in my life in every way Getting close to You is what matters to me They can do as they wish but I know where I'll be I just wanna be close to You I just wanna be close to You I'll never let You go and I wanna let You know You gave Your life for me so I'm gonna give my life for You Tell me what You want me to do As long as You're with me, I'll do it for You I just wanna be close to You I just wanna be close to You I just wanna be close to You I just wanna be close to You Closer to You Closer to You Closer to You

 

Vertaling

Ik moet u zeggen Vader, er is zoveel aan de hand Zovelen raken op een zijspoor, verstrikt in niets doen Dan willen ze naar U rennen als het uit de hand loopt Ik, ik ga U volgen en kom zo dicht bij U als ik kan Sommige mensen twijfelen aan U, het kan me niet schelen wat ze zeggen Ik kan niet leven zonder U, ik heb U nodig in mijn leven op elke manier Dicht bij U komen is wat telt voor mij Ze kunnen doen wat ze willen maar ik weet waar ik zal zijn Ik wil gewoon dicht bij U zijn Ik wil alleen maar dicht bij U zijn Heer, ik weet dat U van me houdt, U gaf Uw leven om me dat te vertellen En nu wat ik voor U voel, wil ik dat de hele wereld dat weet Dit zullen ze nooit begrijpen, maar dat is goed voor mij Alles wat ik echt nodig heb ben jij, dicht bij jou is waar ik moet zijn Sommige mensen twijfelen aan U, het kan me niet schelen wat ze zeggen Ik kan niet leven zonder U, ik heb U nodig in mijn leven op elke manier Dicht bij U zijn is wat telt voor mij Ze kunnen doen wat ze willen maar ik weet waar ik zal zijn Ik wil gewoon dicht bij U zijn Ik wil alleen maar dicht bij U zijn Ik zal U nooit laten gaan en ik wil U laten weten U gaf Uw leven voor mij dus zal ik mijn leven voor U geven Zeg me wat U wilt dat ik doe Zolang U bij me bent, zal ik het voor U doen Ik wil gewoon dicht bij U zijn Ik wil alleen maar dicht bij U zijn Ik wil alleen maar dicht bij U zijn Ik wil alleen maar dicht bij U zijn Dichter bij U Dichter bij jou Dichter bij jou