Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Vajen En Rein Songtekst: Hartbeat

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Vajen En Rein - Hartbeat ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hartbeat? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Vajen En Rein! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter V van Vajen En Rein en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hartbeat .

Origineel

Als een magneet trok je me aan in die seconde die wel eeuwen leek Net of de tijd heel even stil ging staan toen jij me in me ogen keek Ik wilde naar je toe e e e Alleen maar naar je toe e e e Want het voelt voorbestemd dat je bij me bent Het heeft zo moeten zijn Ik viel voor jou nog sneller dan een hart beat Ik geloof dat onze namen in de sterren staan Ik keek naar jou en wou met je meegaan Ooooo, ik dacht o o o o Sneller dan een hart beat Het was net of dat de bliksem bij me insloeg en een lied in me hart aan je opdroeg O o o o, ik dacht o o o o sneller dan een hart beat beat beat Sneller dan een hart beat beat beat sneller dan een hart beat beat beat sneller dan een hart beat Het ging sneller dan een hart beat Zonder een woord sprak je me aan maar ik verstond de zinnen die je zei Ik wist meteen dat het wel goed zou gaan Dat jij hetzelfde wou met mij Ik wilde naar je toe e e e Alleen maar naar je toe e e e Want het voelt voorbestemd dat je bij me bent Het heeft zo moeten zijn Ik viel voor jou nog sneller dan een hart beat Ik geloof dat onze namen in de sterren staan Ik keek naar jou en ik wou met je meegaan O o o o, ik dacht o o o o het ging sneller dan een hart beat Het was net of dat de bliksem bij me insloeg en een lied in me hart aan je opdroeg O o o o, ik dacht o o o Het ging sneller dan een hart beat Overal ontmoet ik jou weer, dus ontkennen heeft geen zin meer Ik kan niet meer om je heen Want het voelt voorbestemd dat je bij me bent zo heeft het moeten zijn Ik geloof dat onze namen in de sterren staan ik keek naar jou en ik wou met je meegaan O o o o, ik dacht o o o o Het ging sneller dan een hart beat Het was net of dat de bliksem bij me insloeg en een lied in me hart aan je opdroeg O o o o, ik dacht o o o o Het ging sneller dan een hart beat beat beat Sneller dan een hart beat beat beat Sneller dan een hart beat beat beat Sneller dan een hart beat Het ging sneller dan een hart beat beat beat Sneller dan een hart beat beat beat Sneller dan een hart beat beat beat Sneller dan een hart beat Het ging sneller dan een hart beat

 

Vertaling