Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: valaida snow Songtekst: i must have that man!

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: valaida snow - i must have that man! ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i must have that man!? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van valaida snow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van valaida snow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i must have that man! .

Origineel

Don't want my mammy I don't need a friend My heart is broken, it won't ever mend I ain't much carin' Just where I will end I must have that man I'm like an oven That's cryin' for heat He treats me awful Each time we meet It's just unlawful How that boy can cheat But I must have that man He's hot as Hades A lady's not safe in his arms when she's kissed But I'm afraid that when he's cooled off And maybe I'm ruled off his list I'll never be missed I need that person much worse 'n just bad I'm half alive 'n he's drivin' me mad He's only human if he's to be had I must have that man I must have that man

 

Vertaling

Ik wil mijn mama niet Ik heb geen vriend nodig Mijn hart is gebroken, het zal nooit meer beter worden I ain't much carin' Just where I will end Ik moet die man hebben Ik ben als een oven That's cryin' for heat Hij behandelt me vreselijk Elke keer als we elkaar ontmoeten Het is gewoon onwettig Hoe die jongen kan bedriegen Maar ik moet die man hebben Hij is zo heet als Hades Een dame is niet veilig in zijn armen als ze gekust is Maar ik ben bang dat als hij afgekoeld is En ik misschien van zijn lijst geschrapt ben Ik zal nooit gemist worden Ik heb die persoon veel erger nodig dan gewoon slecht Ik ben half in leven en hij maakt me gek Hij is maar een mens als hij te krijgen is Ik moet die man hebben Ik moet die man hebben