Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: van breno Songtekst: estado onírico

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: van breno - estado onírico ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van estado onírico? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van van breno! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van van breno en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals estado onírico .

Origineel

Sonhei na madrugada. Vou lhe contar foi inusitado demais. Não dar para acreditar. Me lembro muito bem. Andando pelas ruas. Me lembro muito bem até da luz da lua. Não vi caos social, nem menino de rua. nem noticia ruim de morte nua e crua. Não existia Policia ou bandido. e meu país não era assim vendido. Naquele sonho ninguém governava. o governo era o povo em harmonia. que se associava. No campo as famílias todas tinham terra. um país com muita terra não pode haver sem terra. Duas favelas não estavam em pé de guerra. nem um colarinho branco lhe tentava passara perna. dinheiro não era o mais importante. e a felicidades estava em todo semblante. Sonhei na madrugada. Vou lhe contar foi inusitado demais. Não dar para acreditar. Me lembro muito bem. Andando pelas ruas. Me lembro muito bem até da luz da lua

 

Vertaling

Ik had een droom bij dageraad. Ik zeg het je, het was te ongewoon. Ik kon het niet geloven. Ik herinner het me heel goed. Lopend door de straten. Ik herinner me het maanlicht heel goed. Ik zag geen sociale chaos, geen straatkinderen, geen slecht nieuws over naakte dood. Er was geen politie of bandieten, en zo werd mijn land niet verkocht. In die droom regeerde niemand. De regering was het volk in harmonie. Op het platteland hadden alle families land. Een land met veel land kan niet geen land hebben. Twee favela's waren niet in oorlog. zelfs geen witte boorden probeerden hen in de weg te staan. geld was niet het belangrijkste. en geluk stond op ieder gezicht. Ik droomde bij dageraad. Ik zeg het je, het was te ongewoon. Ik kon het niet geloven. Ik herinner het me heel goed. Lopend door de straten. Ik herinner me heel goed dat zelfs het maanlicht