Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: van breno Songtekst: my baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: van breno - my baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van van breno! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van van breno en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my baby .

Origineel

My baby, my baby. Já me cansei das mesas de bar. My baby, my baby. Doses Rum não vão me ajudar. My baby, my baby. Sou só um macaco sem galho. Poeta louco da rua. Procurando outro agasalho. My little, baby please. I want your heart. I want your Kiss. Camon woman. Come here. Chega mais perto para eu te sentir. My feeling, my baby. My Litlle, my love. E pra você my baby. Eu já tirei o meu chapéu. Já fiz canções sobre a lua. A terra a água e o céu. Mas ontem benzinho. Sem saber o que eu queria. Encontrei o dia da minha noite. Ele era a noite do meu dia

 

Vertaling

Mijn baby, mijn baby. Ik heb genoeg van bartafels. Mijn baby, mijn baby. Rum shots gaan me niet helpen. Mijn baby, mijn baby. Ik ben maar een aap zonder tak Gekke dichter van de straat Op zoek naar een andere trui. Mijn kleine, baby alsjeblieft. Ik wil je hart. Ik wil je kus. Camon vrouw. Kom hier. Kom dichterbij zodat ik je kan voelen. Mijn gevoel, mijn baby. Mijn kleine, mijn liefste. En voor jou, mijn baby. Ik heb mijn hoed afgezet. Ik heb liedjes over de maan gemaakt De aarde en het water en de lucht. Maar gisteren, baby Zonder te weten wat ik wilde Ik vond de dag van mijn nacht Hij was de nacht van mijn dag