Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: van dyke parks Songtekst: fdr in trinidad

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: van dyke parks - fdr in trinidad ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fdr in trinidad? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van van dyke parks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van van dyke parks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fdr in trinidad .

Origineel

When Roosevelt came to the Land of the Hummingbird Shouts of welcome were heard "Hummingbird, Hummingbird, Hummingbird" His visit to their island is bound to be An epoch in local history Definitely marking the new era Between Trinidad and America We understand that the president had just been On a visit to Brazil and the Argentine With Mr. Cordell Hull in attendance There they took part in a peace conference Struck by his modest style We were intrigued by the famous Roosevelt smile In fact everybody was glad To welcome Roosevelt to Trinidad We were privileged to see the democratic President of the great republic With his charm and his genial personality And his wonderful urbanity To stop war and atrocity And make the world safe for democracy The greatest event of the century In the interest of suffering humanity Port of Spain threw open her gates To the President of the United States In fact everybody was glad To welcome Roosevelt to Trinidad

 

Vertaling

Toen Roosevelt naar het land van de kolibrie kwam... werd er geschreeuwd van welkom "Kolibrie, Kolibrie, Kolibrie" Zijn bezoek aan hun eiland zal zeker Een tijdperk in de lokale geschiedenis. Zeker het markeren van een nieuw tijdperk tussen Trinidad en Amerika. We hebben begrepen dat de president net... een bezoek heeft gebracht aan Brazilië en Argentinië. Met Mr. Cordell Hull in aanwezigheid. Daar namen ze deel aan een vredesconferentie. Onder de indruk van zijn bescheiden stijl We waren geïntrigeerd door de beroemde Roosevelt glimlach In feite was iedereen blij om Roosevelt in Trinidad te verwelkomen. We waren bevoorrecht om de democratische... President van de grote republiek te zien. Met zijn charme en zijn geniale persoonlijkheid en zijn prachtige stedelijkheid... Om oorlog en wreedheid te stoppen en de wereld veilig te maken voor democratie. De grootste gebeurtenis van de eeuw In het belang van de lijdende mensheid Port of Spain gooide haar poorten open voor de president van de Verenigde Staten. In feite was iedereen blij om Roosevelt te verwelkomen in Trinidad.