Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: van halen Songtekst: brown sugar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: van halen - brown sugar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van brown sugar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van van halen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van van halen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals brown sugar .

Origineel

[Verse 1] My friends, they all told me Man, there's something going to change your life My friends, they all told me Man, there's something going to change your life Got to have that brown sugar Man it's just going to change my life Man, I got to have that brown sugar Man, it's just going to make me feel so right [Chorus] There's something make me feel good And it's going to change my life There's something make me feel good And it's going to change my life I got to have some of that Brown Sugar Got to try it before I die [Verse 2] Man, it sure does save me When there's no place left for me Man, it sure does save me When there's no place left for me Got to have some of that Brown Sugar As long as that's going to set me free [Chorus]

 

Vertaling

[Verse 1] My friends, they all told me Man, er is iets dat je leven zal veranderen My friends, they all told me Man, er is iets dat je leven zal veranderen Got to have that brown sugar Man, het gaat gewoon mijn leven veranderen Man, ik moet die bruine suiker hebben Man, het gaat me zo goed laten voelen [Chorus] There's something make me feel good En het gaat mijn leven veranderen There's something make me feel good And it's going to change my life Ik moet wat van die bruine suiker hebben Got to try it before I die [Verse 2] Man, het redt me zeker When there's no place left for me Man, het redt me echt When there's no place left for me Got to have some of that Brown Sugar As long as that's going to set me free [Chorus]