Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: van halen Songtekst: fools

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: van halen - fools ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fools? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van van halen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van van halen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fools .

Origineel

(Words by Van Halen). Hah, yeah. Oh-uh-oh. Ha. Ha-oh, ah-ah-ah. Try one together, one time a sec. Ha-oh, ah-uh-oh. Oooh!. Yeah!. Well, I ain't about to go to school. Ooo, an' I'm sick an' tired of Golden Rules, ah!. Oh! They say I'm crazy, from the wrong side of the tracks. I never see them, but they're always so far back, oh. Yeah, baby. How to say...Well lemme tell ya about this one time. How ya gonna tell me. Lemme put it to music, yeah, I say.... Well, I'm sick an' tired of cleanin' room. Oh!. An' it's the final bell for pushing broom. Oh-oh!. Damned if I do an' then I'm damned if I don't. Won't someone tell me what it is they all want?. It makes me blue. Fools, I live with fools. Blue, (Wow!) it makes me blue. Fools, I live with fools. Whoa! Bbbbbbb. I just can't take it. Ah, my teachers all gave up on me. No matter what they say, I, ha, disagree. An' when I need somp'in to soothe my soul. I listen to too much rock n' roll. Don't want no class reunion, the circus just left town. Why behave in public if you're living on a playground?. It makes me blue. Fools, I live with fools. Blue, it makes me blue. Fools, I live with fools. Wow!. (Guitar Solo). Woo!. Oh, yeah. Oh! Woo!. Blue, it makes me blue. Makes me blue. Fools, (Oh!) I live with fools. Live with fools. (Wow!) Blue, (Hey hey!) it makes me blue. Makes her blue. Fools, (Oh oh) I live with fools. Whoa! Yeah. Ah, ha ha! Uh, uh!. All right, I said. Mmm, here they goin', my way. Woo! (Woo!). Oh yeah! Oh yeah!. (Vocal ad lib until fade).

 

Vertaling

(Words by Van Halen). Hah, yeah. Oh-uh-oh. Ha. Ha-oh, ah-ah-ah. Probeer een samen, een keer een sec. Ha-oh, ah-uh-oh. Oooh!. Yeah!. Nou, ik ben niet van plan om naar school te gaan. Ooo, en ik ben ziek en moe van Gouden Regels, ah!. Oh! Ze zeggen dat ik gek ben, van de verkeerde kant van het spoor. Ik zie ze nooit, maar ze zijn altijd zo ver terug, oh. Yeah, baby. Hoe zeg je...Nou laat me je vertellen over deze ene keer. Hoe ga je het me vertellen. Lemme put it to music, yeah, I say .... Nou, ik ben ziek en moe van het opruimen van de kamer. Oh! En het is de laatste bel voor het duwen van de bezem. Oh-oh! Verdomd als ik het doe en dan ben ik verdoemd als ik het niet doe. Kan iemand me vertellen wat ze allemaal willen? Het maakt me blauw. Dwazen, ik leef met dwazen. Blauw, (Wow!) het maakt me blauw. Idioten, ik leef met idioten. Whoa! Bbbbbbb. Ik kan er gewoon niet tegen. Ah, mijn leraren hebben me allemaal opgegeven. Het maakt niet uit wat ze zeggen, Ik, ha, ben het er niet mee eens. En als ik iets nodig heb om mijn ziel te kalmeren. Luister ik naar te veel rock 'n' roll. Ik wil geen klas reünie, het circus is net de stad uit. Waarom gedraag je je in het openbaar als je op een speelplaats woont? Het maakt me blauw. Dwazen, ik leef met dwazen. Blauw, het maakt me blauw. Idioten, ik leef met idioten. Wow! (Gitaar solo). Woo!. Oh, yeah. Oh! Woo!. Blauw, het maakt me blauw. Maakt me blauw. Dwazen, (Oh!) Ik leef met dwazen. Leef met dwazen. (Wow!) Blauw, (Hey hey!) het maakt me blauw. Maakt haar blauw. Idioten, (Oh oh) Ik leef met idioten. Whoa! Yeah. Ah, ha ha! Uh, uh! Oké, zei ik. Mmm, hier gaan ze, mijn kant op. Woo! (Woo!). Oh yeah! Oh yeah!. (Vocaal ad lib tot fade).