Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: van halen Songtekst: one foot out the door

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: van halen - one foot out the door ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one foot out the door? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van van halen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van van halen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one foot out the door .

Origineel

(Words by Van Halen). I grabbed that telephone. I thought we were alone. Tellin' me there's company, your husband's comin' home. I been thinkin' 'bout this Saturday night with you. I been thinkin' 'bout it all week long. And now I'm gonna lose it 'cause that son of a bitch. Got me singin', that same old song. Got one foot out the door. Time to hit the road. Ain't no match for your mean ol' man. I think it's time to roll. Got one foot out the door. Got one foot out the door. Keep the motor runnin'. Don't ya let it cool down. Foot flat to the floor. Put the pedal to the metal. And beat it out of town. Come-comin' back, back for more. (Guitar Solo).

 

Vertaling

(Words by Van Halen). Ik pakte die telefoon. Ik dacht dat we alleen waren. Ze zeggen dat er bezoek is, dat je man thuiskomt. Ik heb nagedacht over deze zaterdagavond met jou. Ik denk er al de hele week aan. En nu ga ik het verliezen 'omdat die klootzak. Laat me zingen, datzelfde oude liedje. Heb een voet buiten de deur. Tijd om op weg te gaan. Ik ben geen partij voor je gemene oude man. Ik denk dat het tijd is om te gaan. Ik heb een voet buiten de deur. Ik heb een voet buiten de deur. Laat de motor draaien. Laat hem niet afkoelen. Voet plat op de vloer. Zet het pedaal op het metaal. En ga de stad uit. Come-comin' back, back for more. (Gitaar solo).