Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: van halen Songtekst: runaround

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: van halen - runaround ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van runaround? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van van halen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van van halen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals runaround .

Origineel

(Words by Van Halen). Oh-oh! Mmm-hmm!. Ow!. That's right. She don't like it when it's cut n' dry. And don't like me makin' future plans. And don't want me tryin' to pin her down. She ain't about to give an inch of ground, no!. Woo!. Well, she can take me for a little ride. Just as long as she drive me home. Around the block, maybe once or twice. And then some lovin'. Wouldn't that be nice? Yeah!. I won't, but I want it. Oh, what a fool believes. I got her in my sight, but just outta reach. Oh-oh!. Here we go around (Round round round). Run, run, runaround, yeah (Round round round round). Here we go around (Round round round). She givin' me the runaround, yeah. Ow! (Round round round round). Uh! A-just enough to keep me hangin' on. She knows exactly what I need. And right down to the nick o' time. I'm chasin' love down a fine, fine line. Ow!. I won't, but I want it. Oh, what a fool believes. I got her in my sight, but just outta reach. Whoa!. Here we go around (Round round round). Run, run, runaround, yeah (Round round round round). here we go around (Round round round). She givin' me the runaround (Round round round round). uh! Oh-ow!. (Guitar Solo). Yeah-hey yeah!. Oh yeah. Ooh. Ah. It goes like this. Listen baby. Ssss, ooh, ow, ah, uh. Oh man, it's hard enough, yeah. And you make it harder. Ah, fill me up, I'm never satisfied. Own me. She owns it.. Here we go around (Round round round). Run, run, runaround, yeah (Round round round round). Here we go around (Round round round). She givin' me the runaround (Round round round round). Here we go around (Round round round). Run, run, runaround (Round round round round). Here we go around (Round round round). She givin' me the runaround (Round round round round). Nooo!. Round and around. Oh, I like it. Uh, I like it. Yeah! But I like it. Baby, say I like it. Uh! I said I like it. Ooh! I like it.

 

Vertaling

(Words by Van Halen). Oh-oh! Mmm-hmm!. Auw!. Dat klopt. Ze houdt er niet van als het duidelijk is. En houdt er niet van als ik toekomstplannen maak. En wil niet dat ik probeer haar vast te pinnen. Ze is niet van plan om een duimbreed toe te geven, nee!. Woo! Wel, ze kan me meenemen voor een ritje. Als ze me maar naar huis brengt. Rond het blok, misschien een of twee keer. En dan wat liefde. Zou dat niet leuk zijn? Ja. Ik wil het niet, maar ik wil het. Oh, wat een dwaas gelooft. Ik heb haar in mijn zicht, maar net buiten bereik. Oh-oh! Hier gaan we rond (Rondje rondje). Run, run, runaround, yeah (Rondje rondje rondje). Hier gaan we rond (Rondje rondje). Ze geeft me het rondje, ja. Ow! (Rondje rondje rondje). Uh! Net genoeg om me op de been te houden. Ze weet precies wat ik nodig heb. En net op het nippertje. Ik jaag de liefde na op een fijne, fijne lijn. Ow! Ik wil het niet, maar ik wil het. Oh, wat een dwaas gelooft. Ik heb haar in mijn zicht, maar net buiten bereik. Whoa! Hier gaan we rond (Rondje rondje). Run, run, runaround, yeah (Round round round round). here we go around (Round round round). She givin' me the runaround (Round round round round). uh! Oh-ow!. (Guitar Solo). Yeah-hey yeah!. Oh yeah. Ooh. Ah. Het gaat zo. Luister baby. Ssss, ooh, ow, ah, uh. Oh man, het is al moeilijk genoeg, ja. En jij maakt het moeilijker. Ah, vul me, ik ben nooit tevreden. Eigen mij. Ze bezit het.. Here we go around (Round round round). Run, run, runaround, yeah (Round round round round). Here we go around (Round round round). She givin' me the runaround (Round round round round). Here we go around (Round round round). Run, run, runaround (Round round round round). Here we go around (Round round round). She givin' me the runaround (Round round round round). Nooo!. Rond en rond. Oh, ik vind het leuk. Uh, ik vind het leuk. Yeah! Maar ik vind het leuk. Baby, zeg dat ik het leuk vind. Uh! Ik zei dat ik het leuk vind. Ooh! Ik vind het leuk.