Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: van morrison Songtekst: astral weeks

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: van morrison - astral weeks ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van astral weeks? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van van morrison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van van morrison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals astral weeks .

Origineel

If I ventured in the slipstream. Between the viaducts of your dream. Where immobile steel rims crack. And the ditch in the back roads stop. Could you find me?. Would you kiss-a my eyes?. To lay me down. In silence easy. To be born again. To be born again. From the far side of the ocean. If I put the wheels in motion. And I stand with my arms behind me. And I'm pushin' on the door. Could you find me?. Would you kiss-a my eyes?. To lay me down. In silence easy. To be born again. To be born again. There you go. Standin' with the look of avarice. Talkin' to Huddie Ledbetter. Showin' pictures on the wall. Whisperin' in the hall. And pointin' a finger at me. There you go, there you go. Standin' in the sun darlin'. With your arms behind you. And your eyes before. There you go. Takin' good care of your boy. Seein' that he's got clean clothes. Puttin' on his little red shoes. I see you know he's got clean clothes. A-puttin' on his little red shoes. A-pointin' a finger at me. And here I am. Standing in your sad arrest. Trying to do my very best. Lookin' straight at you. Comin' through, darlin'. Yeah, yeah, yeah. If I ventured in the slipstream. Between the viaducts of your dreams. Where immobile steel rims crack. And the ditch in the back roads stop. Could you find me. Would you kiss-a my eyes. Lay me down. In silence easy. To be born again. To be born again. To be born again. In another world. In another world. In another time. Got a home on high. Ain't nothing but a stranger in this world. I'm nothing but a stranger in this world. I got a home on high. In another land. So far away. So far away. Way up in the heaven. Way up in the heaven. Way up in the heaven. Way up in the heaven. In another time. In another place. In another time. In another place. Way up in the heaven. Way up in the heaven. We are goin' up to heaven. We are goin' to heaven. In another time. In another place. In another time. In another place. In another face.

 

Vertaling

Als ik me in de slipstream waag. Tussen de viaducten van je droom. Waar onbeweeglijke stalen velgen kraken. En de greppel in de binnenwegen stoppen. Zou je me kunnen vinden? Zou je mijn ogen kussen? Om me neer te leggen. In stilte gemakkelijk. Om opnieuw geboren te worden. Om opnieuw geboren te worden. Van de andere kant van de oceaan. Als ik de wielen in beweging zet. En ik sta met mijn armen achter me. En ik duw op de deur. Zou je me kunnen vinden? Zou je mijn ogen willen kussen? Om me neer te leggen. In stilte gemakkelijk. Om opnieuw geboren te worden. Om opnieuw geboren te worden. Daar ga je dan. Je staat daar met een gierige blik. Praten met Huddie Ledbetter. Foto's aan de muur laten zien. Fluisterend in de hal. En wijst met een vinger naar mij. Daar ga je, daar ga je. Je staat in de zon, schat. Met je armen achter je. En je ogen voor je. Daar ga je. Zorg goed voor je jongen. Zorgen dat hij schone kleren heeft. Zijn kleine rode schoentjes aantrekken. Ik zie dat je weet dat hij schone kleren heeft. Zijn kleine rode schoentjes aantrekken. Hij wijst met zijn vinger naar mij. En hier sta ik dan. Staande in uw trieste arrestatie. Ik probeer mijn best te doen. Ik kijk je recht aan. Ik kom erdoor, schat. Ja, ja, ja. Als ik me in de slipstream waag. Tussen de viaducten van je dromen. Waar onbeweeglijke stalen velgen kraken. En de greppel in de binnenwegen stoppen. Zou je me kunnen vinden. Zou je mijn ogen kussen. Me neerleggen. In stilte gemakkelijk. Om opnieuw geboren te worden. Opnieuw geboren worden. Om opnieuw geboren te worden. In een andere wereld. In een andere wereld. In een andere tijd. Ik heb een thuis in de hemel. Ik ben niets dan een vreemdeling in deze wereld. Ik ben niets anders dan een vreemdeling in deze wereld. Ik heb een thuis in de hemel. In een ander land. Zo ver weg. Zo ver weg. Helemaal in de hemel. Helemaal in de hemel. Helemaal in de hemel. Ver weg in de hemel. In een andere tijd. Op een andere plaats. In een andere tijd. Op een andere plaats. Ver weg in de hemel. Helemaal in de hemel. We gaan naar de hemel. We gaan naar de hemel. In een andere tijd. Op een andere plaats. In een andere tijd. Op een andere plaats. In een ander gezicht.