Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: van morrison Songtekst: goin’ to chicago

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: van morrison - goin’ to chicago ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van goin’ to chicago? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van van morrison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van van morrison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals goin’ to chicago .

Origineel

Goin' to Chicago, sorry but I can't take you Goin' to Chicago, sorry but I can't take you There's nothin' in Chicago that a mucky woman can do When you see me comin', raise your window high When you see me comin', raise your window high When you see me passin' baby, hang your head and cry Hurry down sunshine, see what tomorrow brings Hurry down sunshine, see what tomorrow brings The sun went down, tomorrow brought us rain You're so mean and evil, you do things you ought not do You're so mean and evil, you do things you ought not do You've got my brand of honey, just don't have to put up with you

 

Vertaling

Goin' to Chicago, sorry but I can't take you Ik ga naar Chicago, sorry, maar ik kan je niet meenemen Er is niets in Chicago dat een vieze vrouw kan doen Als je me ziet komen, doe je raam dan hoog Als je me ziet komen, doe je raam dan hoog omhoog Als je me voorbij ziet komen schat, laat je hoofd hangen en huil Haast je zonneschijn, zie wat morgen brengt Haast je zonneschijn, kijk wat morgen brengt De zon ging onder, morgen bracht ons regen Je bent zo gemeen en slecht, je doet dingen die je niet zou moeten doen Je bent zo gemeen en slecht, je doet dingen die je niet zou moeten doen Je hebt mijn merk honing, ik hoef alleen niet met je om te gaan