Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: van morrison Songtekst: i’ll never be free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: van morrison - i’ll never be free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’ll never be free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van van morrison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van van morrison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’ll never be free .

Origineel

Each time I hold somebody new My arms go cold thinking of you No one can take your place, darling, in my embrace I'll never be free And when my lips burn with desire No other kiss can put out the fire Though I may try and try, no one can satisfy This longing in me I'll never be free from your smile so tender The sweet surrender in your eyes I cannot be free when I remember How you fill me with desire Just like a train tracks through my heart Your love remains while we're apart That kiss I gave to you Made me a slave to you I'll never be free That kiss I gave to you Made me a slave to you I'll never be free

 

Vertaling

Elke keer als ik een nieuw iemand vasthoud worden mijn armen koud als ik aan jou denk Niemand kan jouw plaats innemen, schat, in mijn omhelzing Ik zal nooit vrij zijn En als mijn lippen branden van verlangen kan geen andere kus het vuur doven Al probeer ik het en probeer ik het, niemand kan voldoen Dit verlangen in mij Ik zal nooit vrij zijn van jouw glimlach zo teder De zoete overgave in je ogen Ik kan niet vrij zijn als ik me herinner Hoe je me vult met verlangen Net als een treinspoor door mijn hart Je liefde blijft terwijl we uit elkaar zijn Die kus die ik je gaf Maakte me een slaaf van je Ik zal nooit vrij zijn Die kus die ik je gaf maakte me een slaaf van je Ik zal nooit vrij zijn