Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: van morrison Songtekst: northern muse (solid ground)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: van morrison - northern muse (solid ground) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van northern muse (solid ground)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van van morrison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van van morrison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals northern muse (solid ground) .

Origineel

And she moves on the solid ground. And she shines light all around. And she moves on the solid ground. In the County Down. And she moves on the solid earth. And she knows what her wisdom is worth. And she moves on the solid ground. In the County Down. She lifts me up. Fill my cup. When I'm tired and weary, Lord. And she keeps the flame. And she give me hope. [To] carry on. If you see her. Say, "Hello". Well she's someone that I surely know. When I was young she made me roam from my home. In the County Down. She lifts me up. She fill my cup. When I'm tired and weary, Lord. And she keeps the flame. And she give me hope. [To] carry on. If you see her. Say, "Hello". Well she's someone that I'd surely know. When I was young she made me run from my home. In the County Down. And she moves on the solid ground. And she moves in the County Down. In the County Down. When she moves....

 

Vertaling

En ze beweegt op de vaste grond. En ze schijnt licht rondom. En ze beweegt op de vaste grond. In het graafschap Down. En ze beweegt zich op de vaste grond. En ze weet wat haar wijsheid waard is. En ze beweegt zich op de vaste grond. In het graafschap Down. Ze tilt me op. Vul mijn beker. Als ik moe en vermoeid ben, Heer. En ze houdt de vlam. En ze geeft me hoop. Om door te gaan. Als je haar ziet. Zeg, "Hallo". Nou, ze is iemand die ik zeker ken. Toen ik jong was liet ze me van huis weglopen. In het graafschap Down. Ze tilt me op. Ze vult mijn beker. Als ik moe en vermoeid ben, Heer. En ze houdt de vlam. En ze geeft me hoop. Om door te gaan. Als je haar ziet. Zeg, "Hallo". Nou, ze is iemand die ik zeker zou kennen. Toen ik jong was liet ze me weglopen van huis. In het graafschap Down. En ze beweegt zich op de vaste grond. En ze beweegt zich in het graafschap Down. In het graafschap Down. Wanneer ze beweegt...