Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: van morrison Songtekst: think twice before you go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: van morrison - think twice before you go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van think twice before you go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van van morrison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van van morrison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals think twice before you go .

Origineel

Think twice before you go. Baby, this'll be the end. Think twice before you go. Baby, this'll be the end. Can you leave me one time. Baby, you will leave again. Stay and suffer with me, baby. Then I'll know you paid your due. Stay and suffer with me, baby. Then I'll know you paid your due. If you're not there when I need you. Then you know you stand accused. Think twice before you go. Baby, this'll be the end. Think twice before you go. Baby, this'll be the end. If ya leave me one time. Baby, you will leave again. Ooh!. You're breakin' my heart. When ya know ya done me wrong. You're breakin' my heart. You know you done me wrong. Baby, come back home. Come back where you belong. Think twice before you go. Baby, this'll be the end. Think twice before you go. Baby, this'll be the end. If ya leave me one time. Baby, you will leave again. (One more time). Think twice before you go. Baby, this'll be the end. Think twice before you go. Baby, this'll be the end. If ya leave me one time. Baby, you will leave again.

 

Vertaling

Denk twee keer na voor je gaat. Schatje, dit zal het einde zijn. Denk twee keer na voor je gaat. Schatje, dit zal het einde zijn. Kun je me één keer verlaten. Schatje, je zult weer weggaan. Blijf en lijd met mij, baby. Dan weet ik dat je betaald hebt wat je toekomt. Blijf en lijd met mij, baby. Dan weet ik dat je betaald hebt wat je toekomt. Als je er niet bent als ik je nodig heb. Dan weet je dat je aangeklaagd wordt. Denk twee keer na voordat je gaat. Schatje, dit zal het einde zijn. Denk twee keer na voordat je gaat. Schatje, dit zal het einde zijn. Als je me een keer verlaat. Schatje, dan ga je weer weg. Ooh! Je breekt mijn hart. When ya know ya done me wrong. You're breakin' my heart. Je weet dat je me verkeerd gedaan hebt. Baby, kom terug naar huis. Kom terug waar je thuishoort. Denk twee keer na voordat je gaat. Schatje, dit zal het einde zijn. Denk twee keer na voordat je gaat. Schatje, dit zal het einde zijn. Als je me een keer verlaat. Schatje, dan ga je weer weg. (Nog een keer). Denk twee keer na voordat je gaat. Schatje, dit zal het einde zijn. Denk twee keer na voordat je gaat. Schatje, dit zal het einde zijn. Als je me één keer verlaat. Schatje, dan ga je weer weg.