Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: van morrison Songtekst: youth of 1,000 summers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: van morrison - youth of 1,000 summers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van youth of 1,000 summers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van van morrison! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van van morrison en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals youth of 1,000 summers .

Origineel

He's the youth of a thousand summers. He's the youth of a thousand summers. Like a sweet bird of youth. Like a sweet bird of youth. In my soul. in my soul, in my soul. In my soul. in my soul. in my soul. And he looks so radiant. And he shines like the sun. And he looks so radiant. And he lights up the world. He's the youth of a thousand summers. He's the youth of a thousand summers. Like a sweet bird of youth. Like a sweet bird of youth. In my soul, in my soul, in my soul. In my soul, in my soul, in my soul. Yeah, love it, yeah, love it. In my soul, in my soul, in my soul. In my soul, in my soul, in my soul. He's the king of the mountain. And the clear crystal fountain. He's the saint of the river. He's the ancient of days. He's the youth of a thousand summers. He's the youth of a thousand summers. Like a sweet bird of youth. Like a sweet bird of youth. In my soul, in my soul, in my soul. In my soul, in my soul, in my soul. And he makes you go skipping. And he makes you go dancing. And he gets you in rhythm. And he moves you in song. He's the youth of a thousand summers. He's the youth of a thousand summers. Like a sweet bird of youth. Like a sweet bird of youth. In my soul, in my soul, in my soul. In my soul, in my soul, in my soul. In my soul, in my soul, in my soul. Oh, in my soul, in my soul, in my soul. And a sweet bird of youth. In my soul (repeat).

 

Vertaling

Hij is de jeugd van duizend zomers. Hij is de jeugd van duizend zomers. Als een zoete vogel van de jeugd. Als een zoete vogel van de jeugd. In mijn ziel. in mijn ziel, in mijn ziel. In mijn ziel. in mijn ziel. in mijn ziel. En hij ziet er zo stralend uit. En hij straalt als de zon. En hij ziet er zo stralend uit. En hij verlicht de wereld. Hij is de jeugd van duizend zomers. Hij is de jeugd van duizend zomers. Als een zoete vogel van de jeugd. Als een zoete vogel van de jeugd. In mijn ziel, in mijn ziel, in mijn ziel. In mijn ziel, in mijn ziel, in mijn ziel. Ja, hou ervan, ja, hou ervan. In mijn ziel, in mijn ziel, in mijn ziel. In mijn ziel, in mijn ziel, in mijn ziel. Hij is de koning van de berg. En de heldere kristallen fontein. Hij is de heilige van de rivier. Hij is de oude der dagen. Hij is de jeugd van duizend zomers. Hij is de jeugd van duizend zomers. Als een zoete vogel van de jeugd. Als een zoete vogel van de jeugd. In mijn ziel, in mijn ziel, in mijn ziel. In mijn ziel, in mijn ziel, in mijn ziel. En hij laat je huppelen. En hij laat je dansen. En hij brengt je in ritme. En hij brengt je in een lied. Hij is de jeugd van duizend zomers. Hij is de jeugd van duizend zomers. Als een zoete vogel van de jeugd. Als een zoete vogel van de jeugd. In mijn ziel, in mijn ziel, in mijn ziel. In mijn ziel, in mijn ziel, in mijn ziel. In mijn ziel, in mijn ziel, in mijn ziel. Oh, in mijn ziel, in mijn ziel, in mijn ziel. En een zoete vogel van de jeugd. In mijn ziel (herhaal).