Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vanessa da mata Songtekst: estrada do sol

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vanessa da mata - estrada do sol ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van estrada do sol? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vanessa da mata! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vanessa da mata en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals estrada do sol .

Origineel

É de manhã. Vem o sol. Mas os pingos da chuva. Que ontem caiu. Ainda estão a brilhar. Ainda estão da dançar. Ao vento alegre. Que me traz esta canção. Quero que você. Me dê a mão. Vamos sair por aí. Sem pensar. No que foi que sonhei. Que chorei, que sofri. Pois a nova manhã. Já me fez esquecer. Me dê a mão. Vamos sair. Pra ver o sol

 

Vertaling

Het is ochtend. De zon komt. Maar de druppels regen. Dat viel gisteren Schijnen nog steeds. Ze dansen nog steeds Op de vrolijke wind Dat brengt me op dit liedje. Ik wil jou. Pak mijn hand. Laten we naar buiten gaan. Zonder na te denken Wat het ook was dat ik droomde. Dat ik huilde, dat ik leed. Voor de nieuwe morgen Heeft me al doen vergeten Geef me je hand. Laten we uitgaan. Om de zon te zien