Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vanessa da mata Songtekst: my grandmother told me (tchu bee doo bee doo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vanessa da mata - my grandmother told me (tchu bee doo bee doo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my grandmother told me (tchu bee doo bee doo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vanessa da mata! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vanessa da mata en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my grandmother told me (tchu bee doo bee doo) .

Origineel

Let you free. I don't know because. You already have me. Let you lose yourself. Like purple rain. How can I find myself this way?. Tchu bee doo bee doo. I'm listening to the movement that starts at the right time. Telling my soul a secret, like it never happened before. My grandmother told me that now I'm mature. I'm trying to understand it, but these stupid things. Tchu bee doo bee doo. Make me irrational. I see a man, spinning like crazy. My mind is full of corny chords. Why drugs, when people can just smoke love?. Tchu bee doo bee doo. I'm listening to the movement that starts at the right time. Telling my soul a secret, like it never happened before. My grandmother told me that now I'm mature. I'm trying to understand it, but these stupid things. Tchu bee doo bee doo. Make me irrational. Why am I seeing these things?. Oh, is it because. The stupid things I never thought. Bee doo bee doo. I never thought. I could like. How can I feel like a queen. And let it go, let it die. I'm so sorry but I insist. You are mine

 

Vertaling

Laat je vrij. Ik weet het niet omdat. Je mij al hebt. Laat je verliezen. Als paarse regen. Hoe kan ik mezelf op deze manier vinden? Tchu bee doo bee doo. Ik luister naar de beweging die op het juiste moment begint. Mijn ziel een geheim vertellen, alsof het nooit eerder gebeurd is. Mijn grootmoeder vertelde me dat nu ik volwassen ben. Ik probeer het te begrijpen, maar deze stomme dingen. Tchu bee doo bee doo. Maken me irrationeel. Ik zie een man, draaiend als een gek. Mijn geest zit vol met melige akkoorden. Waarom drugs, als mensen gewoon liefde kunnen roken? Tchu bee doo bee doo. Ik luister naar de beweging die op het juiste moment begint. Mijn ziel een geheim vertellen, alsof het nooit eerder gebeurd is. Mijn grootmoeder vertelde me dat nu ik volwassen ben. Ik probeer het te begrijpen, maar deze stomme dingen. Tchu bee doo bee doo. Maken me irrationeel. Waarom zie ik deze dingen? Oh, is het omdat. De stomme dingen die ik nooit gedacht heb. Bee doo bee doo. Ik had nooit gedacht. Ik zou kunnen houden van. Hoe kan ik me als een koningin voelen. En laat het gaan, laat het sterven. Het spijt me zo, maar ik sta erop. Jij bent van mij.