Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vanessa da mata Songtekst: sabiá

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vanessa da mata - sabiá ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sabiá? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vanessa da mata! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vanessa da mata en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sabiá .

Origineel

Vou voltar. Sei que ainda vou voltar. Para o meu lugar. Foi lá e é ainda lá. Que eu hei de ouvir cantar uma sabiá. Cantar uma sabiá. Vou voltar. Sei que ainda vou voltar. Vou deitar à sombra de uma palmeira que já não há. Colher a flor que já não dá. E algum amor talvez possa espantar. As noites que eu não queria. E anunciar o dia. Vou voltar. Sei que ainda vou voltar. Não vai ser em vão. Que fiz tantos planos de me entregar. Como fiz enganos de me encontrar. Como fiz estradas de me perder. Fiz de tudo e nada de te esquecer

 

Vertaling

Ik kom terug. Ik weet dat ik nog terug zal komen. Naar mijn huis. Het was er en het is er nog steeds Dat ik een lijster zal horen zingen. Zing een lijster. Ik ga terug. Ik weet dat ik nog steeds terug ga. Ik ga liggen in de schaduw van een palmboom die niet meer bestaat. Oogst de bloem die niet meer geeft. En misschien kan wat liefde wegjagen De nachten dat ik niet wilde En kondig de dag aan. Ik kom terug. Ik weet dat ik nog terug zal komen. Het zal niet tevergeefs zijn Dat ik zoveel plannen maakte om mezelf op te geven. Toen ik fouten maakte om mezelf te vinden. Hoe ik wegen nam om mezelf te verliezen. Ik deed alles en niets om je te vergeten