Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vanessa ferguson Songtekst: a song for you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vanessa ferguson - a song for you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a song for you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vanessa ferguson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vanessa ferguson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a song for you .

Origineel

I've been so many places in my life and time I've sung a lot of songs I've made some mad rhymes I've acted out my life in stages With ten thousand people watching But we're alone now and I'm singing this song to you I know your image of me is what I hoped to be I treated you unkindly And darling can't you see There's no one more important to me Baby can't you see through me 'Cause we we're alone now and I'm singing this song to you You taught me precious secrets Of a true love, you wanted nothing You came out in front and I was hiding Now I'm so much better And if my words don't come together Listen to the melody 'Cause my love is in there hiding I love you in a place where there's no space or time I love you for my life Your a friend of mine And when my life is over Remember when we were together We we're alone and I was singing this song to you I love you in a place where there's no space or time I love you for my life Your a friend of mine And when my life is over Remember when we were together We we're alone and I was singing this song to you We we're alone and I was singing this song to you

 

Vertaling

Ik ben op zoveel plaatsen geweest in mijn leven en tijd Ik heb veel liedjes gezongen Ik heb wat gekke rijmpjes gemaakt Ik heb mijn leven in scène gezet Met tienduizend mensen die toekeken Maar we zijn nu alleen en ik zing dit lied voor jou Ik weet dat jouw beeld van mij is wat ik hoopte te zijn Ik heb je onaardig behandeld En schat, zie je dan niet dat er niemand belangrijker voor me is Schat, kun je me niet doorzien Want we zijn nu alleen en ik zing dit liedje voor jou Je leerde me kostbare geheimen Van een ware liefde, je wilde niets Jij kwam naar voren en ik verstopte me Nu ben ik zoveel beter En als mijn woorden niet samenkomen Luister naar de melodie 'Cause my love is in there hiding Ik hou van je op een plek waar geen ruimte of tijd is Ik hou van je voor mijn leven Je bent een vriend van me En als mijn leven voorbij is Weet je nog toen we samen waren We waren alleen en ik zong dit lied voor jou I love you in a place where there's no space or time Ik hou van je voor mijn leven Je bent een vriend van me En als mijn leven voorbij is Weet je nog toen we samen waren We waren alleen en ik zong dit lied voor jou We waren alleen en ik zong dit lied voor jou