Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vanessa hudgens Songtekst: angels

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vanessa hudgens - angels ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angels? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vanessa hudgens! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vanessa hudgens en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angels .

Origineel

I sit and wait. Does an angel contemplate my fate. And do they know. The places where we go. When we’re gray and old. ’cos I have been told. That salvation lets their wings unfold. So when I’m lying in my bed. Thoughts running through my head. And I feel the love is dead. I’m loving angels instead And through it all she offers me protection. A lot of love and affection. Whether I’m right or wrong. And down the waterfall. Wherever it may take me. I know that life won’t break me. When I come to call she won’t forsake me. I’m loving angels instead. When I’m feeling weak. And my pain walks down a one way street. I look above. And I know I’ll always be blessed with love. And as the feeling grows. She breathes flesh to my bones. And when love is dead. I’m loving angels instead. And through it all she offers me protection. A lot of love and affection. Whether I’m right or wrong. And down the waterfall. Wherever it may take me. I know that life won’t break me. When I come to call she won’t forsake me. I’m loving angels instead. And through it all she offers me protection. A lot of love and affection. Whether I’m right or wrong. And down the waterfall. Wherever it may take me. I know that life won’t break me. When I come to call she won’t forsake me. I’m loving angels instead

 

Vertaling

Ik zit en wacht. Overweegt een engel mijn lot. En weten zij. De plaatsen waar we heengaan. Als we grijs en oud zijn. Want mij is verteld. Dat verlossing hun vleugels laat ontvouwen. Dus als ik in mijn bed lig. Gedachten rennen door mijn hoofd. En ik voel dat de liefde dood is. In plaats daarvan hou ik van engelen. En door dit alles biedt ze me bescherming. Veel liefde en genegenheid. Of ik nu gelijk heb of niet. En langs de waterval. Waar die me ook brengt. Ik weet dat het leven me niet zal breken. Als ik haar roep, laat ze me niet in de steek. In plaats daarvan hou ik van engelen. Als ik me zwak voel. En mijn pijn loopt door een eenrichtingsstraat. Kijk ik naar boven. En ik weet dat ik altijd gezegend zal zijn met liefde. En als het gevoel groeit. Ze geeft vlees aan mijn botten. En als de liefde dood is. Hou ik in plaats daarvan van engelen. En door dit alles biedt ze me bescherming. Veel liefde en genegenheid. Of ik nu gelijk heb of niet. En langs de waterval. Waar het me ook brengt. Ik weet dat het leven me niet zal breken. Als ik haar roep, laat ze me niet in de steek. In plaats daarvan hou ik van engelen. En door dit alles biedt ze me bescherming. Veel liefde en genegenheid. Of ik nu gelijk heb of niet. En langs de waterval. Waar het me ook brengt. Ik weet dat het leven me niet zal breken. Als ik haar roep, zal ze me niet in de steek laten. In plaats daarvan hou ik van engelen