Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vanessa williams Songtekst: and if i ever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vanessa williams - and if i ever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van and if i ever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vanessa williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vanessa williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals and if i ever .

Origineel

And if I ever fall in love again I'll try to let my heart be free Cause I know how it feels to be alone Still trapped in old memories And if I ever fall in love again I'll search to find a love that's true I need a lover who will share my life And help make my love renewed I'm not lost I've been here before But everything has changed No need to cry just dry my eyes And let my heart show me the way Send me someone to love and I'll be on my way 'Cause I need someone to love Forever and always And if I ever love again I know you'll be my lover and friend And if I ever hold you in my arms No nothing could tear us apart And if I ever wanna hear you say Darlin' I love you to me everyday The only way to know our love is right It must pass the test of time Send me someone to love and I'll be on my way 'Cause I need someone to love Forever and always I'm not lost I've been here before But everything has changed No need to cry just dry my eyes And let my heart show me the way Send me someone to love and I'll be on my way 'Cause I need someone to love Forever and always And if I ever fall in love

 

Vertaling

En als ik ooit weer verliefd word zal ik proberen mijn hart vrij te laten Want ik weet hoe het voelt om alleen te zijn Nog steeds gevangen in oude herinneringen En als ik ooit weer verliefd word zal ik zoeken naar een liefde die echt is Ik heb een minnaar nodig die mijn leven zal delen En helpt mijn liefde te vernieuwen ik ben niet verloren ik ben hier eerder geweest Maar alles is veranderd Ik hoef niet te huilen, droog gewoon mijn ogen en laat mijn hart me de weg wijzen Stuur me iemand om van te houden en ik zal op weg zijn 'Cause I need someone to love Voor altijd en eeuwig En als ik ooit weer van iemand hou weet ik dat je mijn minnaar en vriend zult zijn En als ik je ooit in mijn armen houd Niets kan ons scheiden En als ik je ooit wil horen zeggen Darlin' ik hou van je tegen me elke dag De enige manier om te weten dat onze liefde juist is Het moet de test der tijd doorstaan Stuur me iemand om van te houden en ik zal op weg zijn 'Cause I need someone to love Voor altijd en eeuwig Ik ben niet verloren, ik ben hier eerder geweest Maar alles is veranderd. Geen reden om te huilen, droog gewoon mijn ogen En laat mijn hart me de weg wijzen Stuur me iemand om van te houden en ik zal op weg zijn 'Cause I need someone to love Voor altijd en eeuwig En als ik ooit verliefd word