Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vanessa williams Songtekst: work to do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vanessa williams - work to do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van work to do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vanessa williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vanessa williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals work to do .

Origineel

I can't wait to get home to you I got so much work to do, work, work Oh, come on work me baby, come on home, oh Come on work me baby, oh I'm taking care of business, baby can't you see I've gotta make it for you and gotta make it for me Sometimes it seems boy I'm neglecting you Well I'd love to spend more time I got so many things to do Oh, I, I got work to do I got work baby I got a job baby I got work to do Said I got work to do Oh, I'm out here trying to make it Baby can't you see It takes a lot of money to make it Let's talk truthfully So keep your love light burnin' Oh, you've gotta have a little faith You might as well get used to me Coming home a little late Oh, I can't wait to get home to you I got so much work to do, Work, work, baby, work, work Oh, I can't wait to get home to you I got so much work to do, Work, work, baby, work, work I got a v-a-n-e-double s-a She's out to give a scene We used to eat together Now it's candlelight tv But woman, work it out, 'till the job's done Cause it's not the one to flip on his dip, double or one So I come to your buns like a frankfurter Accepted in more circles than a shot putter I suppose you, I surely support you 'Till the course another fader You're off to work I can dig it -- later Oh, I, I got work to do I got work baby I got a job sugar I got work to do Oh, I can't wait to get home to you I got so much work to do, Work, work, baby, work, work Oh, I can't wait to get home to you I got so much work to do, Work, work, baby, work, work Oh, I can't wait to get home to you I got so much work to do, Work, work, baby, work, work

 

Vertaling

Ik kan niet wachten om thuis te komen bij jou Ik heb nog zoveel werk te doen, work, work Oh, kom op werk me baby, kom op naar huis, oh Come on work me baby, oh Ik ben bezig met mijn werk, zie je dat niet? Ik moet het voor jou maken en ik moet het voor mij maken Soms lijkt het alsof ik je verwaarloos Well I'd love to spend more time Ik heb zoveel dingen te doen Oh, ik, ik heb werk te doen I got work baby I got a job baby Ik heb werk te doen Ik zei dat ik werk te doen heb Oh, ik probeer het hier te maken Baby can't you see It takes a lot of money to make it Laten we eerlijk praten So keep your love light burnin' Oh, je moet een beetje vertrouwen hebben Je kan er net zo goed aan wennen dat ik Coming home a little late Oh, ik kan niet wachten om bij je thuis te komen Ik heb nog zoveel werk te doen, Werk, werk, baby, werk, werk Oh, ik kan niet wachten om bij je thuis te komen Ik heb nog zoveel werk te doen, Werk, werk, baby, werk, werk I got a v-a-n-e-double s-a She's out to give a scene Vroeger aten we samen Now it's candlelight tv Maar vrouw, werk het uit, 'tot de klus geklaard is Cause it's not the one to flip on his dip, double or one Dus ik kom naar je broodjes als een frankfurter Geaccepteerd in meer cirkels dan een shot putter Ik neem je aan, ik steun je zeker 'Tot de koers een andere fader Je gaat naar je werk, ik kan het later wel doen. Oh, ik, ik heb werk te doen I got work baby I got a job sugar I got work to do Oh, ik kan niet wachten om thuis te komen bij jou I got so much work to do, Werk, werk, schat, werk, werk Oh, ik kan niet wachten om bij je thuis te komen I got so much work to do, Werk, werk, baby, werk, werk Oh, ik kan niet wachten om bij je thuis te komen I got so much work to do, Werk, werk, baby, werk, werk