Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vanguart Songtekst: the prettiest songs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vanguart - the prettiest songs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the prettiest songs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vanguart! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vanguart en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the prettiest songs .

Origineel

Dearest gal, I'm worried 'bout us. Losing you became my worst curse. I won't say that I will buy you a car. And I won't buy some stars. There're too many words I would like to say. But I truly don't know how to begin. You mean too much to my life. You mean so much that I can't hide. When I sing these songs. Although my songs are sad. They are the prettiest songs. As you are the prettiest star. And I am the happiest guy. So, so I sing these songs for you. Talkin''bout your holy face, eyes, hair, hand. I wrote these songs for you. That's why they're so.. So.. So... Beautiful.

 

Vertaling

Liefste meid, ik maak me zorgen om ons. Jou verliezen is mijn ergste vloek geworden. Ik zal niet zeggen dat ik een auto voor je zal kopen. En ik zal niet een paar sterren kopen. Er zijn te veel woorden die ik zou willen zeggen. Maar ik weet echt niet hoe ik moet beginnen. Je betekent te veel voor mijn leven. Je betekent zoveel dat ik niet kan verbergen. Als ik deze liedjes zing. Hoewel mijn liedjes droevig zijn. Het zijn de mooiste liedjes. Zoals jij de mooiste ster bent. En ik ben de gelukkigste man. Dus, dus zing ik deze liedjes voor jou. Talkin''about your holy face, eyes, hair, hand. Ik schreef deze liedjes voor jou. Daarom zijn ze zo... Zo... Zo... Mooi.