Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vanity fare Songtekst: puppet on a string

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vanity fare - puppet on a string ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van puppet on a string? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vanity fare! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vanity fare en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals puppet on a string .

Origineel

I wonder if one day that, you'll say that, you care If you say you love me madly, I'll gladly, be there Like a puppet on a string Love is just like a merry-go-round With all the fun of the fair when in doubt there is never a doubt will you always be there? Are you leading me on? Tomorrow will you be gone? I wonder if one day that, you'll say that, you care If say you love me madly, I'll gladly, be there Like a puppet on a string

 

Vertaling

Ik vraag me af of je op een dag zult zeggen dat je om me geeft. Als je zegt dat je gek op me bent, zal ik er graag zijn Als een marionet aan een touwtje Liefde is net een draaimolen Met al het plezier van de kermis bij twijfel is er nooit twijfel zal je er altijd zijn? Leid je me voort? Morgen zal je weg zijn? Ik vraag me af of je op een dag zult zeggen dat je om me geeft. Als je zegt dat je gek op me bent, zal ik er graag zijn Als een marionet aan een touwtje