Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vashawn mitchell Songtekst: his record

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vashawn mitchell - his record ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van his record? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vashawn mitchell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vashawn mitchell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals his record .

Origineel

I've seen Him do incredible, impossible things Miracles and wonders, He can conquer anything If I can be honest, there were times I doubted Him Thought He didn't hear me when I called I saw others being blessed while I waited my turn I had no clue, didn't know what to do But I remembered: His record is good. I remembered His record is good. I've read about the time when He fed the multitude With two fish and five loaves; how amazing it was! But I have to admit sometimes my faith gets weak Even though I can't see, He's still there. So when I have no clue and don't know what to do I remember His record is good; I remember His record is good. He spoke to the wind, and the storm ceased. Healed the blind and made him see, see... And just like you and me, We have our own testimony Of the goodness, the goodness of God. When You have no clue and don't know what to do Just remember His record is good; Just remember His record is good. He can do it. He can do it. His record is good. He can do it. He can do it. His record is good. He can do it. He can do it. His record is good. He can do it. He can do it. He can do it. His record is good. Still a healer; still a deliverer. He can do it; His record is good. Still a healer; still a deliverer. He can do it; His record is good. He's a provider; my regulator. He can do it; His record is good. His record is good! His record is good! His record is good! His record is good! He can do it. He can do it. He can do it. His record is good. He can do it. He can do it. He can do it. His record is good. He can do it. He can do it. He can do it. His record is good. He can do it. He can do it. He can do it. His record is good.

 

Vertaling

Ik heb Hem ongelooflijke, onmogelijke dingen zien doen Wonderen en wonderen, Hij kan alles overwinnen Als ik eerlijk mag zijn, er waren tijden dat ik aan Hem twijfelde Ik dacht dat Hij me niet hoorde toen ik riep. Ik zag anderen gezegend worden terwijl ik op mijn beurt wachtte. Ik had geen idee, wist niet wat ik moest doen Maar ik herinnerde me: Zijn staat van dienst is goed. Ik herinnerde me dat Zijn staat van dienst goed is. Ik heb gelezen over de tijd dat Hij de menigte te eten gaf met twee vissen en vijf broden; hoe geweldig was dat! Maar ik moet toegeven dat mijn geloof soms zwak wordt Ook al kan ik het niet zien, Hij is er nog steeds. Dus als ik geen idee heb en niet weet wat ik moet doen herinner ik me dat Zijn staat van dienst goed is; Ik herinner me dat Zijn staat van dienst goed is. Hij sprak tot de wind, en de storm hield op. Hij genas de blinde en liet hem zien, zien... En net als jij en ik, wij hebben onze eigen getuigenis van de goedheid, de goedheid van God. Wanneer je geen idee hebt en niet weet wat je moet doen Onthoud dat Zijn staat van dienst goed is; Onthoud dat Zijn staat van dienst goed is. Hij kan het doen. Hij kan het. Zijn staat van dienst is goed. Hij kan het doen. Hij kan het. Zijn staat van dienst is goed. Hij kan het doen. Hij kan het. Zijn staat van dienst is goed. Hij kan het doen. Hij kan het. Hij kan het. Zijn staat van dienst is goed. Nog steeds een genezer. Nog steeds een verlosser. Hij kan het doen. Zijn staat van dienst is goed. Nog steeds een genezer; nog steeds een verlosser. Hij kan het; Zijn staat van dienst is goed. Hij is een leverancier; mijn regelaar. Hij kan het doen; Zijn staat van dienst is goed. Zijn staat van dienst is goed! Zijn staat van dienst is goed! Zijn staat van dienst is goed! Zijn staat van dienst is goed! Hij kan het doen. Hij kan het. Hij kan het. Zijn staat van dienst is goed. Hij kan het doen. Hij kan het doen. Hij kan het. Zijn staat van dienst is goed. Hij kan het doen. Hij kan het doen. Hij kan het. Zijn staat van dienst is goed. Hij kan het doen. Hij kan het doen. Hij kan het. Zijn staat van dienst is goed.