Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vashti bunyan Songtekst: trawlerman’s song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vashti bunyan - trawlerman’s song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trawlerman’s song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vashti bunyan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vashti bunyan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trawlerman’s song .

Origineel

I love coming home from far across the sea I pick my little wee wifey up and set her on my knee See how my eldest boy has grown Whilst I've been away See here's a boat I've whittled for thee, especially for thee I've thought of you everyday I love coming home from far across the sea And taking up my walking cane And passing through the trees I wander on the hillside, the doggie at my heel The bracken wave's a welcome to me "Where have you been? We've missed you a great deal" I love coming home from far across the sea I pick my little wee wifey up And set her on my knee

 

Vertaling

Ik hou ervan thuis te komen van ver over de zee Ik pak mijn kleine vrouwtje op en leg haar op mijn knie Zie hoe mijn oudste zoon gegroeid is Terwijl ik weg was Kijk, hier is een boot die ik speciaal voor jou heb gemaakt. Ik heb elke dag aan je gedacht Ik hou ervan om van ver over de zee thuis te komen En mijn wandelstok op te pakken En tussen de bomen door Ik dwaal over de heuvel, het hondje aan mijn hiel De varens wuiven me toe "Waar ben je geweest? We hebben je zo gemist. Ik hou ervan thuis te komen van ver over de zee I pick my little wee wifey up And set her on my knee