Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vast Songtekst: a better place

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vast - a better place ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a better place? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a better place .

Origineel

Days, how many days Do I have until I am set free To a better place A place of love A place of no tomorrows Release me from this need I have of me Hours, how many hours Do I have until I am set free To a better place A place of love A place of no misery Release me from this need I have of me When will you believe me When I say these things to you No one likes a liar baby No one at all When will you receive me When I say these things to you No one likes a liar baby No one at all I guess I have something to look forward to I guess I have something to look forward to I guess I have something to look forward to When will you believe me When I say these things to you No one likes a liar baby No one at all No one likes a liar baby No one at all

 

Vertaling

Dagen, hoeveel dagen Heb ik nog tot Ik ben vrijgelaten Naar een betere plaats Een plaats van liefde Een plaats van geen morgen Bevrijd me van deze behoefte die ik van mezelf heb Uren, hoeveel uren Heb ik nog tot Ik ben vrijgelaten Naar een betere plaats Een plaats van liefde Een plaats zonder ellende Bevrijd me van deze behoefte die ik van mezelf heb Wanneer zul je me geloven Als ik deze dingen tegen je zeg Niemand houdt van een leugenaar, baby Helemaal niemand Wanneer zul je me ontvangen Wanneer ik deze dingen tegen je zeg Niemand houdt van een leugenaarsbaby Helemaal niemand Ik denk dat ik iets heb om naar uit te kijken Ik denk dat ik iets heb om naar uit te kijken Ik denk dat ik iets heb om naar uit te kijken Wanneer zul je me geloven Als ik deze dingen tegen je zeg Niemand houdt van een leugenaar, baby Helemaal niemand Niemand houdt van een leugenaarsbaby Helemaal niemand