Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vast Songtekst: be with me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vast - be with me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van be with me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals be with me .

Origineel

You were standing in a dark club down in New Orleans You were walking by a cafe on a Paris street Be with me Protect me from the darkness of the sun Be with me Right now I just need to be with someone Saw you lying on the soft bed I had made for you Words unspoken are the only words I know are true Be with me You are the flower in a desert sea Be with me Until the time to settle in with me, in with me Be with me Saw you laughing under the heavy London winter sky Saw you disappear into the coldness of the morning light Be with me Protect me from the darkness of the sun Be with me Right now I just need to be with someone Oh with someone Be with me Be with me

 

Vertaling

Je stond in een donkere club in New Orleans. Je liep langs een café in een Parijse straat Wees bij me Bescherm me tegen de duisternis van de zon Blijf bij me. Op dit moment heb ik gewoon behoefte om bij iemand te zijn Ik zag je liggen op het zachte bed dat ik voor je gemaakt had Onuitgesproken woorden zijn de enige woorden waarvan ik weet dat ze waar zijn Blijf bij me. Jij bent de bloem in een woestijnzee Blijf bij me. Tot de tijd om bij me in te trekken, bij me in Blijf bij mij Ik zag je lachen onder de zware Londense winterlucht Zag je verdwijnen in de kilte van het ochtendlicht Blijf bij me Bescherm me tegen de duisternis van de zon wees bij me Op dit moment heb ik gewoon behoefte om bij iemand te zijn Oh, bij iemand bij mij zijn bij mij zijn