Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vaux Songtekst: need to get by

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vaux - need to get by ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van need to get by? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vaux! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vaux en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals need to get by .

Origineel

Slow it down The pace. Half past perfect Half past tense I have Trouble With all the little things The bigger ones, the worse it becomes It's hard to hold anything when I Can't begin to feel my hands I Half past perfect Half past tense Fast asleep Forever yours Just makes it, Just makes it, Just makes it so. You're better off without me, I won't lie But you're what I need to get by, I need to get by It's the only thing that been keeping me alive. And that's what I need to get by, I need to get by. Sitting here in the waiting room at my side And that's what I need to get by, I need to get by. I'm falling apart Still falling apart I'm falling apart Still falling apart You're better off without me, I won't lie But that's what I need to get by, I need to get by Sitting here in the waiting room at my side But that's what I need to get by, I need to get by. Leave me here, I won't fight. And that's what I need to get by, I need to get by.

 

Vertaling

Rustig aan. Het tempo. Half verleden tijd Half verleden tijd Ik heb Problemen Met alle kleine dingen Hoe groter, hoe erger het wordt Het is moeilijk iets vast te houden als ik mijn handen niet kan voelen. Half voltooid verleden tijd Half verleden tijd Snel in slaap Voor altijd de jouwe Maakt het gewoon, maakt het gewoon, Het maakt het zo. Je bent beter af zonder mij, ik zal niet liegen But you're what I need to get by, I need to get by Het is het enige wat me in leven houdt. En dat is wat ik nodig heb om rond te komen, ik heb het nodig om rond te komen. Zitten hier in de wachtkamer aan mijn zijde En dat is wat ik nodig heb om door te komen, ik heb het nodig om door te komen. I'm falling apart Still falling apart I'm falling apart Still falling apart Je bent beter af zonder mij, ik zal niet liegen Maar dat is wat ik nodig heb om rond te komen, ik heb het nodig om rond te komen Je zit hier in de wachtkamer aan mijn zijde Maar dat is wat ik nodig heb om door te komen, ik heb het nodig om door te komen. Laat me hier, ik zal niet vechten. En dat is wat ik nodig heb om door te komen, ik heb het nodig om door te komen.