Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vava bandeira naldinho Songtekst: já estou apaixonado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vava bandeira naldinho - já estou apaixonado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van já estou apaixonado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vava bandeira naldinho! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vava bandeira naldinho en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals já estou apaixonado .

Origineel

Já estou Apaixonado. Vavá Bandeira e Naldinho. Composição: Dí Rocha.. Não consigo esquecer. nossa primeira noite de amor. foram tantos carinhos. carícias sob o cobertor. não consigo fugir. resistir seu olhar nem pensar. é só me querer já estou com você. tou correndo pra ir te amar. O amor me pegou teu olhar me flechou. me deixou encantado. eu só quero você teu carinho prazer. adoro ficar do seu lado. me amou pra valer me fez renascer. já estou apaixonado.

 

Vertaling

Ik ben al verliefd. Vavá Bandeira en Naldinho. Samenstelling: Dí Rocha... Ik kan het niet vergeten. onze eerste nacht van liefde. er waren zoveel strelingen. strelingen onder de deken. ik kan niet ontsnappen. ik kan je blik niet weerstaan. ik wil alleen maar mij en ik ben bij je. ik ren om van je te houden. Liefde ving me je blik pijlde me. liet me betoverd achter. ik wil je alleen je plezier strelen. hou ervan om aan je zijde te blijven. hield echt van me. maakte me herboren. ik ben al verliefd.