Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Vedder Songtekst: No Ceiling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Vedder - No Ceiling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van No Ceiling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Vedder! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter V van Vedder en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals No Ceiling .

Origineel

Comes the morning When I can feel That there’s nothing Left to be concealed Moving on A scene surreal Know my hart will never Will never be far from here Sure as I’m breathing Sure as I’m sad I’ll keep this wisdom In my flesh I’ll leave here believing More than I had And there’s a reason I’ll be Reason I'll be back As I walk The hemisphere I got my wish To up and disappear I've been wounded I've been healed Now for landing I've been Landing I've been cleared Sure as I'm breathing Sure as I'm sad I'll keep this wisdom In my flesh I'll leave here believing More than I had This love has got No ceiling

 

Vertaling

Komt de ochtend Als ik kan voelen Dat er niets is Te verbergen Verder gaan Een surrealistische scène Weet dat mijn hart dat nooit zal doen Zal hier nooit ver vandaan zijn Zeker als ik adem Natuurlijk ben ik verdrietig Ik bewaar deze wijsheid In mijn vlees Ik zal hier gelovig vertrekken Meer dan ik had En er is een reden waarom ik zal zijn Reden dat ik terugkom Terwijl ik loop Het halfrond Ik heb mijn wens gekregen Omhoog en verdwijnen Ik ben gewond Ik ben genezen Nu voor de landing ben ik geweest Landing Ik ben vrijgesproken Zeker als ik adem Natuurlijk ben ik verdrietig Ik bewaar deze wijsheid In mijn vlees Ik zal hier gelovig vertrekken Meer dan ik had Deze liefde heeft gekregen Geen plafond