Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: velozes e furiosos Songtekst: how bad do you want it (oh yeah)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: velozes e furiosos - how bad do you want it (oh yeah) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how bad do you want it (oh yeah)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van velozes e furiosos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van velozes e furiosos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how bad do you want it (oh yeah) .

Origineel

Oh yeah. World goes round. Life I chose. What comes next. I never really know. A million miles. Left to go. The guns go pow. But I'm ready for the war. Cause I'll never run away. From who knocking at my door. I never paid attention. To whoever tell me no. I'll take your crown. Take your town. Better stay ready. Better stay ready. If the sky start falling now. And the world stop turnin round. Oh yeah. Did you give your everything. You better give your everything. Cause if you want to ride with me. Oh yeah. Make me come alive baby. Oh yeah. So if you want to ride with me. Oh yeah. So if you want to ride with me. Show me. How bad do you want it. How bad do you want it. Oh yeah. Oh yeah. Oh yeah. How bad do you want it. Coming for it all. Going for the gold. Hot behind the wheel. I'll never lose control. Sun go down. Night unfold. Run free and wild. Do anything I want. Better show me now. Before your time run out. Better show me. Before your time run out

 

Vertaling

Oh ja. De wereld draait door. Het leven dat ik koos. Wat komt hierna. Ik weet het nooit echt. Een miljoen mijl. Nog te gaan. De kanonnen gaan loeien. Maar ik ben klaar voor de oorlog. Want ik zal nooit weglopen. Van wie aan mijn deur klopt. Ik heb nooit aandacht besteed. Aan wie me nee zegt. Ik zal je kroon nemen. Neem je stad. Je kunt maar beter klaar blijven. Blijf paraat. Als de hemel nu begint te vallen. En de wereld stopt met draaien. Oh ja. Heb je alles gegeven. Je kunt beter alles geven. Want als je met me mee wilt rijden. Oh ja. Laat me tot leven komen baby. Oh ja. Dus als je met mij wilt rijden. Oh yeah. Dus als je met me wilt rijden. Laat het me zien. Hoe graag wil je het. Hoe graag wil je het. Oh yeah. Oh yeah. Oh yeah. Hoe graag wil je het. Ik kom voor alles. Gaan voor het goud. Heet achter het stuur. Ik zal nooit de controle verliezen. De zon gaat onder. De nacht ontvouwt zich. Vrij en wild rondrennen. Doe alles wat ik wil. Laat het me nu maar zien. Voor je tijd om is. Laat het me zien. Voor je tijd om is.