Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: velvet acid christ Songtekst: icon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: velvet acid christ - icon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van icon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van velvet acid christ! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van velvet acid christ en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals icon .

Origineel

On and on, the blood begins to spill I'll forever hate you On and on, my blood begins to chill I'll forever hate you On and on, the blood begins to spill I'll forever hate you On and on, my blood begins to chill I'll forever hate you Waiting, breathing, seething For this time Waiting, breathing, killing All my time Fortunes escape me Torture me for my crimes Peek through those pretty eyes Every time they cut me down to size Place your blame 'Cause all is lost in this silly game All for you and nothing for me All for you and nothing's for free 'Cause I'm lost again, broken instead Lost in my head, everything you said to me Killed me I'm not free, I'm suffering Fortunes escape me Torture me for my crimes Peek through those pretty eyes Every time they cut me down to size Place your blame 'Cause all is lost in this silly game All for me and nothing for you All for me there's nothing left of you 'Cause it's killing time, I've lost my mind I've gone insane, I've got no brain I'm losing touch, 'cause everyone lies to me 'Cause nothing's for free

 

Vertaling

Door en door, het bloed begint te vloeien Ik zal je voor altijd haten Door en door, mijn bloed begint te stollen Ik zal je voor altijd haten On and on, the blood begins to spill Ik zal je voor altijd haten Op en op, mijn bloed begint te stollen Ik zal je voor altijd haten Wachtend, ademend, ziedend Op deze tijd Wachtend, ademend, moordend Al mijn tijd Fortuin ontsnapt me Martel me voor mijn misdaden Gluur door die mooie ogen Elke keer als ze me op maat snijden Geef mij de schuld Want alles is verloren in dit dwaze spel Alles voor jou en niets voor mij Alles voor jou en niets is gratis Want ik ben weer verloren, gebroken Verloren in mijn hoofd, alles wat je tegen me zei Doodde me Ik ben niet vrij, ik lijd Fortunes escape me Martel me voor mijn misdaden Kijk door die mooie ogen Elke keer als ze me op maat snijden Geef mij de schuld Want alles is verloren in dit dwaze spel Alles voor mij en niets voor jou Alleen voor mij is er niets meer van jou over Want het is moord tijd, Ik heb mijn verstand verloren Ik ben gek geworden, ik heb geen hersens meer Ik verlies het contact, omdat iedereen tegen me liegt 'Cause nothing's for free