Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: velvet acid christ Songtekst: pain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: velvet acid christ - pain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van velvet acid christ! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van velvet acid christ en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pain .

Origineel

Locked in a still position Swaying back and forth Needles in my arms Broken inside My chest rips open And blood runs on the floor Sealing my heart Gazing at a wall In some dark corner Somewhere in time Try to make sense Relation unknown Alone, alone, alone In pain, and pain, in pain Fear is here Bleeding inside Oh, you will remind The anger all lost in fear I never lied to you You always lied to me What the fuck is the difference? I'm sitting here bleeding inside, inside, inside It's no big deal It's no big deal Wrapped in lies Close your eyes See the pain Locked inside Ripped open for a fucking dollar A green piece of paper shatters my life Twisted up until I scream Let me go, release me Release me, release me, release me Crying out, hearing sounds But the feeling got lost away In some forgotten song They said, they said To close my eyes and dream away Dream away, but the pain The pain didn't go away It never goes away, it didn't go away It never goes away I'm lying in sound Oh, and you, and dream I'm breaking down A thousand years, and all the tears And feelings locked inside, locked inside Tide of emotion Blood, rain, and tears Ruined all the years, ruined all the years They told me that I was never here Never here, never here, never here

 

Vertaling

Vergrendeld in een stilstaande positie Heen en weer slingerend Naalden in mijn armen Gebroken van binnen Mijn borst scheurt open En bloed loopt over de vloer Verzegelt mijn hart Starend naar een muur In een donkere hoek Ergens in de tijd Proberen te begrijpen Relatie onbekend Alleen, alleen, alleen In pijn, en pijn, in pijn Angst is hier Bloedt van binnen Oh, zal je herinneren De woede alles verloren in angst Ik heb nooit tegen je gelogen Jij hebt altijd tegen mij gelogen. Wat is verdomme het verschil? Ik zit hier van binnen te bloeden, van binnen, van binnen Het is niet erg. Het is niet erg. Gewikkeld in leugens Doe je ogen dicht. Zie de pijn Opgesloten binnenin Opengereten voor een verdomde dollar Een groen stuk papier verbrijzelt mijn leven Verdraaid tot ik schreeuw Laat me gaan, laat me los Laat me los, laat me los, laat me los Schreeuwend, hoor ik geluiden Maar het gevoel ging verloren In een vergeten lied Ze zeiden, ze zeiden Om mijn ogen te sluiten en weg te dromen weg te dromen, maar de pijn De pijn ging niet weg Het gaat nooit weg, het ging niet weg Het gaat nooit weg Ik lig in geluid Oh, en jij, en droom Ik breek af Duizend jaar, en alle tranen En gevoelens opgesloten in, opgesloten in Getij van emotie Bloed, regen, en tranen Ruineerde alle jaren, ruïneerde alle jaren Ze vertelden me dat ik nooit hier was Nooit hier, nooit hier, nooit hier