Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: vendettas Songtekst: underground rock bar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: vendettas - underground rock bar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van underground rock bar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van vendettas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter v van vendettas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals underground rock bar .

Origineel

Eu moro sozinho numa cidade pequena. E a noite os corvos vêm me visitar. Estava cansado de usar sempre o velho terno. Deixou para traz aquele calor do inferno. E se você quiser sair. E se quiser se divertir. Acho melhor me seguir. Venha comigo vamos para La. Venha comigo você vai gostar. Underground Rock bar. Eu moro sozinho numa cidade pequena. E a noite os corvos vêm me visitar. Estava cansado de usar sempre o velho terno. Deixou para traz aquele calor do inferno. E se você quiser sair. E se quiser se divertir. Acho melhor me seguir. Venha comigo vamos para La. Venha comigo você vai gostar. Underground rock bar. Eu moro sozinho numa cidade pequena. E a noite os corvos vêm me visitar. Estava cansado de usar sempre o velho terno. Deixou para traz aquele calor do inferno. E se você quiser sair. E se quiser se divertir. Acho melhor me seguir. Venha comigo vamos para La. Venha comigo você vai gostar. Underground Rock bar

 

Vertaling

Ik woon alleen in een kleine stad. En 's nachts komen de kraaien me bezoeken. Ik was het zat om altijd dat oude pak te dragen. Liet die hitte van de hel achter. En als je uit wilt gaan. En als je wat plezier wilt hebben. Ik denk dat je me beter kunt volgen. Kom met me mee. We gaan naar La. Kom met me mee. Je zult het leuk vinden. Ondergrondse Rock Bar. Ik woon alleen in een kleine stad. En 's nachts komen de kraaien me bezoeken. Ik was het zat om altijd dat oude pak te dragen. Liet die hitte van de hel achter. En als je uit wilt gaan. En als je wat plezier wilt hebben. Ik denk dat je me beter kunt volgen. Kom met me mee. We gaan naar La. Kom met me mee. Je zult het leuk vinden. Ondergrondse rock bar. Ik woon alleen in een kleine stad. En 's nachts komen de kraaien me bezoeken. Ik was het zat om altijd dat oude pak te dragen. Liet die hitte van de hel achter. En als je uit wilt gaan. En als je wat plezier wilt hebben. Ik denk dat je me beter kunt volgen. Kom met me mee. We gaan naar La. Kom met me mee. Je zult het leuk vinden. Ondergrondse Rotsbar